Wpis z mikrobloga

Cześć!

dzisiaj jest najważniejszy dzień mojego życia, moje urodziny, ale nie byle jakie, bo 13! od dziś mogę legalnie przeglądać wykopa. cały drżę z podekscytowania, bo tak to większość klasy ma już konto, a ja w październiku urodzony i jak zawsze do tyłu i zacofany, bo wszystko później -.-

no ale spoko, już od rana w rodzinie było wielkie poruszenie, bo ziarko dziś konto zakłada! mame zrobiła urodzinowe kanapki z szynką i serem naraz, ale i tak z tych emocji nawet jeść mi się nie chce. tate poklepał po plecach, jak zakładałem plecak i czapkę(bo rano to już zimno teraz) i wyszedłem do szkoły.

teraz mamy infe, a facetka zastanawia się czemu pokazały jej się hasze w komórce w ekselu i się tak jakby zawiesiła, nawet przestała już krzyczeć na chłopaków, że ciągną za warkoczyki koleżanki, tylko szuka odpowiedzi w internetach "co zrobić gdy hasze w ekselu SUMA", a wiem to bo rzutniki mamy w salach i w ogóle szkoła taka nowoczesna. ja się trochę boję heheszkować z kumplami, bo nie wiem czy się ze mnie śmieją, czy mnie lubią, poza tym onieśmiela mnie myśl o dotykaniu pięknych, lśniących, długich włosów moich koleżanek.

więc zakładam konto i dodaję mój pierwszy powitalny wpis (tak naprawdę napisałem go sobie na brudno na kartce, ale zapomniałem jej z domu, więc przepraszam że taki jest, ale już nei mogłem wytrzymać do popołudnia)

wiem, że tu się taguje, ale ja jeszcze nie rozumiem po co to, to nie będę używać żeby was nie rozzłościć, bo to ostatnie czego bym chciał, żeby mnie wszyscy nie lubili jak nikt mnie nie zna.

pozdrawiam!
  • 7