Aktywne Wpisy
Hogataa26 +26
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Vampurr +58
Widziałem żubra.
#chwalesie
#chwalesie
Próbowałem wywołać je jakimiś benchmarkami, ale choć katowałem ją kilkadziesiat minut to nie udało mi się ich zaobserwować, pojawiają się całkowicie losowo, bez znaczenia jak mocno karta jest obciążona.
Jest sens coś takiego reklamować, przyjmą ją? Oprócz tego nie ma żadnych wad, nie piszczą cewki, nie grzeje się, wiatraki chodzą cicho.
Album z kilkoma screenami: http://imgur.com/a/ope4F
#komputery #hardware #pc
Napisz, że wada była od początku, ale nie mogłeś się tym zająć i żądasz zwrotu kasy i sobie kupisz lepszą :>
Więc albo kombinuj jak to wygląda z tą rękojmią, albo czekaj aż
Co zabawne, kupiłem ją za mniej niż chodzi teraz :D Cena nic nie spadła, a wręcz przeciwnie.
A procek xeon 1230 v2 po ponad półtora roku z 850 na.. 917 zł w morele.
Generalnie coś złego dzieje się od kilku lat z tym postępem, bo chyba od czasu i7 Sandy Bridge, za proca, który wyciągnie około 100Gflops trzeba dalej dać tyle samo, czyli około 1k zł...
https://www.youtube.com/watch?v=WJDZM0PdCVk
Przy około 60% prędkości wiatraków zaczynają wyć tak jak słychać na filmie. W sumie to mi nie przeszkadza, bo nigdy nie rozpędzają się do więcej jak 40% a trzyma temperature poniżej 60 stopni.