Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.6% (159)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.4% (127)
Papileo +121
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
Snapshot zostal przelozony z 14/10/2014 na 01/11/2014 ze wzgledu na to, ze Mintpal nie wyplacil jeszcze Cinni.
Sytuacja nie zmienila sie nadal jak wszyscy wiemy.
Jakby nie to to po snapshot wszyscy posiadacze Cinni dostali by calkiem nowe Cinni 2.0 wolne od bledow i na nowym algorytmie czyli zmiana z PoS na DPoS, taki system jak BitshareX.
Jak wiadomo teraz Cinni stoi bardzo tanio wiec jezeli developer Cinni dotrzymal by slowa to cena Cinni 2.0 na pewno bylaby duzo wyzsza niz obecnie.
Ale to jeszcze nie wszystko, wszyscy posiadacze Cinni dostana jeszcze 10 TimeBank za 1 Cinni. Timebank jest to calkiem nowy project Cinni deva, bedzie to tez pierwszy w historii fork BitshareX, wiec jak chwyci i ludziom sie spodoba to moze byc "niezla jazda"
Nikogo nie namawiam tylko informuje jakby ktos mial jeszcze jakies Cinni i byl zainteresowany chetnie odpowiem na pytania.
Pozdrawiam Polakow
#kryptowaluty #cinni #cinnicoin #bitcoin