Wpis z mikrobloga

@Zircon: Mi też podobnie. Od tego czasu wrzucam tylko krótkie albo debilne komentarze bo na coś bardziej inteligentnego mi szkoda czasu bo jeden fałszywy ruch i to znika...
  • Odpowiedz
@czlapka: naprawdę wolałabym, żeby Hanna wygrała w pierwszej turze i byłby spokój. Mam obawy, że gdyby ktoś inny wygrał, to w ramach popisówki mógłby zablokować dalszą budowę wąwozu wz.
  • Odpowiedz
@czlapka: Hanna to pierwsza osoba odkad glosuje (a glosuje dosc dlugo), ktora w koncu jest dla mnie pewniakiem, na kogo mam glosowac. Idealow nie ma oczywiscie, ale reszta "powaznych" kandydatow (w sumie na szczescie) to jakis dramat ;) No i kontynuacja tego co zaczela! Oby w pierwszej turze.
  • Odpowiedz
@czlapka: Ja bym chciał tylko żeby ten cały Veno dostał więcej głosów od Misztala pokazując temu burakowi co Łódź myśli o jego jaśniepańskim zaśmiecaniu miasta i populizmie.
  • Odpowiedz
@epll: @Asgareth: @michalec: @Hahazard: Tylko, że mi też o coś innego trochę chodzi. To, że Zdanowska wygra to ja jestem przekonany i też tego chce. Tylko chciałbym też, żeby taki Veno znikąd dostał właśnie więcej głosów niż Misztal, czy nawet Trela. Bo kampania wszystkich opiera się tylko na krytyce Zdanowskiego, nikt nie podaje swoich pomysłów, rozwiązań. Cała ta reszta to strasznie niski poziom i to mógłby być pstryczek
  • Odpowiedz
@czlapka: No dokładnie. Słabość kontrkandytatów Hanki jest porażająca: Trela, o którym wiadomo, że nic nie wiadomo, Misztal ze szczotką i maybachem, Wenancjusz dla beki, Wojciech "co Cię #!$%@?" Łaszkiewicz... Aż mnie mierzi, że któryś mógłby wejść do drugiej tury, bo Hanka dostanie 47%, a on np. 11%...

Najlepsze jest to, że Zdanowskiej merytorycznie można by wytknąć niejedno, ale to chyba przerasta większość jej rywali.
  • Odpowiedz