Aktywne Wpisy

YoungBoniekk +150
Dłuższa wersja filmiku od samego autora. Na koniec chyba #!$%@?ł BWP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu macie jeszcze jego tiktoka https://www.tiktok.com/@_lost_generation
#ukraina #wojna #rosja
Tu macie jeszcze jego tiktoka https://www.tiktok.com/@_lost_generation
#ukraina #wojna #rosja

Panitsch +5
Czemu prezydent Zełeński nie jest skłonny do żadnych negocjacji z Rosją? Gdyby nie pomoc napływająca z każdej strony to pewnie 3 dni po rozpoczęciu inwazji w Kijowie wisiałyby rosyjskie flagi. Rosja przynajmniej toczy tę wojnę za swoje pieniądze, a Zełeński co chwila żebrze o coraz to lepszy sprzęt (pewnie nawet próbował zdobyć kontakt do UFO które ostatnimi czasy nawiedziło USA, żeby podesłali trochę laserowych dzid). Ta wojna dla niego była jak wybawienie,

Mam taki problem. I nie wiem jak go rozwiązać, ani co jest jego powodem.
Załączam zdjęcie:
Coś z Javą, ale nie mam pojęcia co...
Program, który uruchamiam to TuxGuitar. Wyświetla on tabulaturę dla gitarzystów.
#gitara #gitaraelektryczna #komputery
Może nie do końca programowanie... ale może znajdą się programiści javy, co mieli już taki problem?
Dodam taki fakt: Niedawno instalowałem Eclipse i Javę JDK + JRe 64 bit.
#programowanie
Mam dwie Javy. 32 bitową i 64 bitową. Program jakimś sposobem miał zapisaną w AppData złą ścieżkę, która wskazywała na 64 bitową Javę, a program, który ją wykorzystywał jest 32 bitowy (TuxGuitar).
Dzięki wielkie. Trochę się z tym męczyłem, ale nie miałem okazji się zapytać :P
Zrobiłeś mi dzień! Jak to znalazłeś? Szukałem jakiejś rozszerzonej wersji demo guitar pro na ich stronie, ale nic nie znalazłem...
Dałbym ci 1000 plusów, jednak mogę dać tylko jednego...
Generalnie staram się unikać takich rozwiązań. Bo głównie utwory ze słuchu staram się rozgryźć, ale teraz gram Dream Theater, a nie ma ich na ultimate-guitar w formie tabulatury. Wszystkie w guitar pro...
Dzięki WIELKIE! JESTEŚ MISTRZEM!
Także tanio i legalnie, link jest chyba ukryty i pochodzi z jakiegoś czasopisma.