Aktywne Wpisy
Psychopathy_Red +651
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
Karzbig +1124
Chciałem sobie powiesić model i się zastanawiałem, jakie ludzie mają na to sposoby, ale już widzę, że jedyne co mogę powiesić to siebie a samolot do kosza XD
#elektroda #modelarstwo #januszcore
#elektroda #modelarstwo #januszcore
używaj lennyface
co z tobą nie tak?
@Laurenkaa: Ze mną? A z Tobą wszystko ok?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Velati: Jaki kraj, taki sukces( ͡° ͜ʖ ͡°) Przecież widać jaki symbol ten schemat warszawskiej linii przedstawia, ja jestem zdziwiony brakiem reakcji lewicy, przecież krzyże im przeszkadzają. To jest ciężki poziom ironii, ale niestety rzeczywistość jest tak porypana, wiesz dzięki komu w sumie( ͡° ͜ʖ ͡°) Dalej masz za mało entuzjazmu, wobec sukcesu PO, przecież prezydent Warszawy
@Kaczypawlak: Czy zdanie "ale jesteś #!$%@? tępy ( ͡° ͜ʖ ͡°)" też określisz mianem "ciężkiej ironii"?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@mnik1: To akurat nie jest ironią, przy okazji jak sam tego nie rozróżniasz to już twój problem. Ludzie inteligentni ironię łapią i nie muszą tego pisać dosłownie jak chociażby twoje zdanie
Które zacytowałem drugi raz;]