Aktywne Wpisy
wilku88 +2
TLDR Czy kobieta, która ma ułożone życie w Warszawie będzie skłonna dla faceta sprowadzić się na przedmieścia? Pytanie do różowych pasków i nie tylko.
Kupuję mieszkanie i zastanawiam się, czy kupić je w Warszawie, czy w Pruszkowie. Wygodniej byłoby mi w Pruszkowie, no i taniej, ale nie daje mi spokoju, że mieszkanie w takim miejscu może mi przeszkodzić w tematach matrymonialnych. Rozglądając się chociażby po Tinderze większość kobiet jest w Warszawie. Większość
Kupuję mieszkanie i zastanawiam się, czy kupić je w Warszawie, czy w Pruszkowie. Wygodniej byłoby mi w Pruszkowie, no i taniej, ale nie daje mi spokoju, że mieszkanie w takim miejscu może mi przeszkodzić w tematach matrymonialnych. Rozglądając się chociażby po Tinderze większość kobiet jest w Warszawie. Większość
michalxd21 +231
XD Troglodyci najpierw se włażą na trening jak do siebie, coś seplenią, a na koniec jeszcze decydują kto nie jest godny nosić koszulki. Cała Polska krzyczy z nami, #!$%@?Ć Z PATUSAMI!!! #mecz
Krótko mówiąc jak stać się egocentrycznym egoistą?
Pytam poważnie. Jest milion rad jak być bardziej śmiałym etc, to może i na ten temat coś się pojawiło ᶘᵒᴥᵒᶅ
#debilnepytania
Komentarz usunięty przez autora
1) Nigdy nie proś o drobne usługi kogoś, kto jest od ciebie w lepszej sytuacji materialnej i moralnej. Kogoś takiego znacznie mniej zdenerwuje prośba o sprawę dużą i ważną. Może nawet ją spełnić, żeby się popisać przed innymi.
2) Odmawiaj wszelkich usług, chyba że chodzi o usługi wymienne. Rób to grzecznie i spokojnie, ale stanowczo. Ucz się znajdować w tym satysfakcję. Staraj się wyrobić sobie opinię
Komentarz usunięty przez autora
chyba w taki sposób że uświadomiłem sobie że każdy realizuje swoje własne interesy więc dlaczego ja miałbym stawiać interesy czyjeś ponad własne