Wpis z mikrobloga

#reklama #sklep #koszulki #grafika #streetwear #brudneserca

Czasami z nudów zrobię jakąś ilustrację w Illustratorze, wtedy wrzucam to na cupsell, może komuś się spodoba ;)

1. Game Over - biała

2. Jeleń - biała, pomarańczowa, zielona

3. Brudne Serca (te najlepiej schodzą, sam zamówiłem, jakość nadruku bardzo dobra, grafikę robiłem sam, na podstawie logo BRD - 100% wektor gwarancją ostrych krawędzi!) - biała, czarna

W sklepie są też koszulki dla pań, można sprawdzić tutaj: SKLEP

Pozdro600
qball - #reklama #sklep #koszulki #grafika #streetwear #brudneserca 

Czasami z nud...

źródło: comment_EbHu3m1LhsZqZv6ddhd5QukXx7xjqcfI.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
@TeflonDon: 39 zł to koszt nadruku i koszulki - to leci do cupsell, resztę biorę ja, mogę sobie ustalić procent ceny lub stałą kwotę dodawaną do tych podstawowych 39 zł.

@Centurio93: Jeśli regularnie wrzucasz koszulki, reklamujesz się, trafisz do promowanych na głównej - wtedy tak.

Ja wrzucam projekty "rekreacyjnie", sprzedałem może z 10 koszulek ;) Tyle, że się nigdzie nie promuję, nie mam fanpejdża itp.
  • Odpowiedz
@qball: Bo to w sumie fajny sposób na taki pasywny dochód. Ostatnio próbowałem wysłać jakieś wzory do koszulkowa, ale mnie olali i nawet nie odpowiedzieli. Nie było szału, bo w sumie to był jakiś szybki projekt, ale też nie odstawało od tego co tam jest.
  • Odpowiedz
@qball: @Centurio93: miałem sklep na cupsellu i nie polecam. Natomiast na koszulkowo sprzedaje mi się ładnie, też się nigdzie nie reklamuje. No i na koszulkowo można więcej zarobić, bo koszulki tańsze i więcej można sobie życzyć za prowizję.

Z Cupsella 2x zamawiałem koszulkę dla siebie i 2x jakość była do dupy. Rozumiem mogło się zdarzyć raz, ale to już nie przypadek. Może jak jesteś w grupie na facebooku
  • Odpowiedz
@krytykujacy_zrzeda: Zamawiałem koszulkę z cupsell (2 miesiące temu) i jakość bardzo spoko, nic się z t-shirtem nie dzieje, ale może to ja miałem szczęście. Sprawdzę koszulkowo, skoro tak polecasz ;)
  • Odpowiedz
@qball: Mam powyżej próbowałem wypłacać ale nie odpisywali na moje maile ( ͡° ʖ̯ ͡°) A tak mocno mi na tym nie zależy więc pewnie kiedyś po prostu na koszulki zamienię.
  • Odpowiedz
@qball: Jeszcze Jogurt Truskulowy by się przydał. Da się zrobić? Jeśli tak to bierę jak tylko będą pieniążki.

Dziękuję za propsy i real foto nie pogardzę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@parodiaczlowieka:

BRD zrobiłem, bo chłopaki wyrazili na to zgodę, jogurt jeszcze niedawno był rozprowadzany przez Dinal tim na ich fanpejdżu (Do dziś jest ale mają tylko XL i XXL), także nie wiem czy Wankz się nie zasmuci, no ale mogę do niego skrobnąć po oficjalną zgodę ;)
  • Odpowiedz