Aktywne Wpisy
lepaq +388
Randy_the_Ram +20
Ziomek opowiadał mi jak robili w Katowicach elewację na bloku. Było tam mieszkanie takiego małżeństwa. Codziennie jak chłop wychodził do pracy, to po rusztowaniu, przez okno wbijało trzech typów i ruchalo mu żonkę xD jeden po drugim wbijali xD gość był podobno programistą, także przyznawać się który to xD
Kobita szlauf, wiadomo, ale nie ma co się dziwić: baba ma swoje potrzeby, a taki progranista okularnik z garbem od siedzenia i bez
Kobita szlauf, wiadomo, ale nie ma co się dziwić: baba ma swoje potrzeby, a taki progranista okularnik z garbem od siedzenia i bez
Czasami z nudów zrobię jakąś ilustrację w Illustratorze, wtedy wrzucam to na cupsell, może komuś się spodoba ;)
1. Game Over - biała
2. Jeleń - biała, pomarańczowa, zielona
3. Brudne Serca (te najlepiej schodzą, sam zamówiłem, jakość nadruku bardzo dobra, grafikę robiłem sam, na podstawie logo BRD - 100% wektor gwarancją ostrych krawędzi!) - biała, czarna
W sklepie są też koszulki dla pań, można sprawdzić tutaj: SKLEP
Pozdro600
@Centurio93: Jeśli regularnie wrzucasz koszulki, reklamujesz się, trafisz do promowanych na głównej - wtedy tak.
Ja wrzucam projekty "rekreacyjnie", sprzedałem może z 10 koszulek ;) Tyle, że się nigdzie nie promuję, nie mam fanpejdża itp.
Z Cupsella 2x zamawiałem koszulkę dla siebie i 2x jakość była do dupy. Rozumiem mogło się zdarzyć raz, ale to już nie przypadek. Może jak jesteś w grupie na facebooku
Z tego co pamiętam to żeby wypłacić musisz uzbierać ponad 100 PLN.
Sam sobie BRD zamówiłem, logo wychodzi bardzo fajnie, jak chcesz real foto, to mogę kiedyś pstryknąć ;)
Dziękuję za propsy i real foto nie pogardzę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BRD zrobiłem, bo chłopaki wyrazili na to zgodę, jogurt jeszcze niedawno był rozprowadzany przez Dinal tim na ich fanpejdżu (Do dziś jest ale mają tylko XL i XXL), także nie wiem czy Wankz się nie zasmuci, no ale mogę do niego skrobnąć po oficjalną zgodę ;)
Postaram się zapamiętać. ;d
Ps. Zaprosiłam na laście.