@didek109: zdobądź podstawowy gear na timeless isle, potem leć na LFR, możesz zacząć legendary quest chain (może zdążysz przed #wod). Potem ci zostaje openraid.eu i flexy (lepszy sprzęt niż z LFR, trudniejsze bossy) lub normal :)
@didek109: jednym słowem grind na timeless isle do bólu, aż dobijesz 496 ilev (pamiętaj o Burden of Eternity, któe zmieniają tokeny z 496 ilev na 535 ilev), potem możesz lecieć na SoO (wypada 528 ilev).
@nacodybiewwielorybie: ściągnij addon i zobaczysz w jakim celu, to jest takie lfr na rajdy (normal, flex), głównie flexy, inaczej nie znajdziesz grupy, bo ciężko na serwerze znaleźć załogę na flexa (zależy gdzie grasz).
@didek109: dobra weź mnie nie kuś bo zaraz wykupię abonament....nie gram od 8 miesięcy nie mam czasu, a na dodatek pewnie nowego lapka bym musiał sobie sprawić.
@nacodybiewwielorybie: ;) mnie skusiła kolekcjonerka #mop za 100 pln. Wczesniej probowalem chwile grac ale szybko zrezygnowalem. Ja Ciebie kusze, a jakis Mirek przed chwila zapraszal do #diablo3 bo nowy patch
#wojna #jemen Otwieram listę obecności ekspertów wojennych i specjalistów do spraw geopolityki, szczególnie ds. jemenu. Zaczynamy posiedzenie od kwestii najważniejszej: jebnie?
Komentarz usunięty przez autora