Aktywne Wpisy
TfarukBartus +325
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
limitznakow +3
Siema mam takie pytanie, mam 26 lat, probuje zrobic prawo jazdy, stwierdzilam zeby nie czekac dluzej i to w koncu zrobic. Uczeszczam do szkoly jazdy z opinią 4.8/5. Dzisiaj wlasnie wyjechalam 9h i nasunelo mi sie takie zmartwienie.
Niestety jest taki problem i sama to czuje ze nie jestem stworzona do jazdy samochodem tak na 100%, ale wiem że jakaś iskierka we mnie tli, bo lubie jezdzic. Jeszcze przed jazdami wydawalo mi sie ze bede super, a tak w ogole to zdam za 1 razem. Jednakze, jezdzilam z 3 roznymi instruktorami i kazdy mi mowil rzeczy w stylu "ciezki przypadek", "musisz sie jeszcze duzo nauczyc", "masz malo czasu", "zobacz ile godzin juz wyjezdzilas", "jestes nerwowa", "nie masz plynnosci", "wcale sie nie starasz" co do tego ostatniego to wkur mnie niesamowicie bo sie naprawde staram i to slyszalam od kazdego.
Naprawde nie wiem o co im chodzi. Po takich uwagach juz mi sie odechciewa tego wszystkiego. Szczerze to sie nie stresuje, bo podoba mi sie to jezdzenie. Wiadomo czasami jest stres bo pieszy, bo trzeba zmienic pas i bieg i na cos popatrzec w 1 momencie, ale mi sie wydaje ze to minie i nie ma co sie przejmowac. Ogolnie jestem wyczilowana, zartuje sobie, jeden z nich bardzo tego nie lubi, zaraz sie pyta co tu takie smieszne. Wsiadam zadowolona, wychodze zla na nich i przytloczona bo jestem do niczego.
Moze
Niestety jest taki problem i sama to czuje ze nie jestem stworzona do jazdy samochodem tak na 100%, ale wiem że jakaś iskierka we mnie tli, bo lubie jezdzic. Jeszcze przed jazdami wydawalo mi sie ze bede super, a tak w ogole to zdam za 1 razem. Jednakze, jezdzilam z 3 roznymi instruktorami i kazdy mi mowil rzeczy w stylu "ciezki przypadek", "musisz sie jeszcze duzo nauczyc", "masz malo czasu", "zobacz ile godzin juz wyjezdzilas", "jestes nerwowa", "nie masz plynnosci", "wcale sie nie starasz" co do tego ostatniego to wkur mnie niesamowicie bo sie naprawde staram i to slyszalam od kazdego.
Naprawde nie wiem o co im chodzi. Po takich uwagach juz mi sie odechciewa tego wszystkiego. Szczerze to sie nie stresuje, bo podoba mi sie to jezdzenie. Wiadomo czasami jest stres bo pieszy, bo trzeba zmienic pas i bieg i na cos popatrzec w 1 momencie, ale mi sie wydaje ze to minie i nie ma co sie przejmowac. Ogolnie jestem wyczilowana, zartuje sobie, jeden z nich bardzo tego nie lubi, zaraz sie pyta co tu takie smieszne. Wsiadam zadowolona, wychodze zla na nich i przytloczona bo jestem do niczego.
Moze
Gratuluję krulu, w końcu udało ci się mnie zniechęcić do głosowania na KNP.
Od dawna nie zgadzam się z większością poglądów Korwina - podejście do kobiet, bronienie rusków w sprawie ukrainy czy dążenie do osądzenia przywódców powstania warszawskiego to tylko niektóre z nich, ale jakoś to znosiłem. Nie próbowałem go bronić ani nadinterpretować jego poglądów - miał, jakie miał, trudno. Po sprawie z powstaniem warszawskim byłem już na granicy tolerancji dla Korwina - granicę tą przekroczył ,,wykładem" z linka u góry.
Nadal uważam, że program KNP jest dobry, gdyby wprowadzić do niego kilka zmian, ale nie będę głosował na partię, której przewodzi świr, gotowy ,,położyć mnie na ziemi i strzelić w tył głowy" bo uzna mnie za tchórza. Wypowiedzi o muzułmanach nawet nie będę komentował bo dostałem od niej raka - powodzenia krulu, zaproś muzułmanów do Polski, przecież ,,trochę głów" to mała cena za zlikwidowanie VAT, prawda?
Żałuję, że oddałem głos na KNP w ostatnich wyborach, nie powtórzę więcej tego błędu.
inb4 źle zrozumiałeś wypowiedź krula!!!111 miał co innego na myśli!!!11 i tłum kuców próbujący wybronić korwina za wszelką cenę - nawet mi was nie żal.
inb4 on to mówi na każdym spotkaniu! dopiero teraz to zauważyłeś? - no niestety, nie mam czasu śledzić każdego przemówienia Korwina, ani zaczytywać się jego wypowiedziami.
#korwin #jkm #krul #knp #stunawroconychkorwinistow
@Borntobefit: Nie wiem, na pewno nie na obecnie rządzące partie. Pewnie na jakąś prawicową poniźej progu wyborczego - nie zmieniłem poglądów politycznych, tylko straciłem szacunek do KNP.
Nie byłem wprawdzie na "wykładzie" JKM teraz w Szczecinie, ale byłem na paru innych w różnych miastach i słowa o strzelaniu co dziesiątemu w łeb ZA KAŻDYM RAZEM padły w kontekście tchórzliwych żołnierzy. A dokładniej chodziło o to co powinno się zrobić z żołnierzami, którzy
Nawet mi nie żal, tych którzy nie rozumieją wypowiedzi krula. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niech zgadnę, #60groszyzawpis i nigdy nawet nie głosowałeś na kanape?
To coś jak "cytat", że dwóch meneli jest mądrzejszych niż profesor uniwersytetu, czy jak to tam było.
@grim_fandango: Napisałem już wyżej, na kogo będę głosował. Umiesz czytać?
Dokładnie tak. Gdzie w oryginale (i są na to liczne nagrania) JKM zawsze mówi, że demokracja jest głupim ustrojem bo dwóch meneli ma dwa razy większą siłę głosu niż profesor uniwersytetu.
A tak swoją drogą, to ty byłeś w ogóle na tym spotkaniu (albo jakimkolwiek innym) z JKM, czy jak młody pelikan łykasz wszystko co napisze Wybiórcza?
Już widzę 4 kuców próbujących wybronić krula, no ale czego innego mogłem się spodziewać po wypoku. A komentarze takie jak @Askyn czy @grim_fandango chyba
A swoją drogą, tym bardziej podziwiam ludzi głosujących na inne partie niż bandę czworga i knp, więc ten argument również jest z dupy. Chciałbym, żeby te niszowe partie też się wybiły w końcu, więc dobrze że tam szukasz