Aktywne Wpisy
jaroty +262
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Cosipi +134
Fajnopolaki kiedy Mentzen wypiję kilka piw na prywatnym zaplanowanym do tego wydarzeniu
"Hahaha jestem zmencony, pijak, alkoholik, kompromitacja, sam się wywrócił o stolik"
Fajnopolaki kiedy ich minister, jeden z najbliższych ludzi ich Boga Tuska niejaki Kierwiński #!$%@?***y jak szpadel przemawia na defiladzie strażaków która jest transmitowana na całą Polskę:
No ale po co o tym wspominać to nie podobna nie podobna jest
xDDDDDDDDD
#konfederacja #bekazlewactwa #bekazpo #polityka
"Hahaha jestem zmencony, pijak, alkoholik, kompromitacja, sam się wywrócił o stolik"
Fajnopolaki kiedy ich minister, jeden z najbliższych ludzi ich Boga Tuska niejaki Kierwiński #!$%@?***y jak szpadel przemawia na defiladzie strażaków która jest transmitowana na całą Polskę:
No ale po co o tym wspominać to nie podobna nie podobna jest
xDDDDDDDDD
#konfederacja #bekazlewactwa #bekazpo #polityka
Wracam sobie po #pracbaza do domu, a właściwie to czekam na przystanku (siedze sobie na takim schodku od wejścia do jakiegoś sklepu) nagle podbija ojciec sebix (było jakoś przed 22) i mówi "przeeepraszam dałbyś mi 3,50 bo mi brakuje na plastelinę dla dziecka", oczywiście odmówiłem mając nadzieje że nie dostane luja ogłuszacza, ale na szczęście sebix odszedł. Ciekawe gdzie on chciał kupić plastelinę o 22 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sebix #zebraki