Aktywne Wpisy
Dzonsin +24
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień

![Jak z perspektywy Wietkongu wyglądała wojna w Wietnamie - [Grzegorz Bobrek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f08740a3c0f2520c0eac758c73ae5fd030dce207047a803d8069d5b7856b9cc3,q70.jpg)

1. Dlaczego na kobiety wołacie różowe paski? Czy ma to coś wspólnego z jakimś testem ciążowym czy coś?
2. Dlaczego faceci to niebieskie paski?
3. Są Mirki i są typowe Janusze np. JanuszeBiznesu więc czy jest jakaś utarta nazwa na typową babę w wykopowym slangu?
#kiciochpyta #pytanie #nowomowa
3. Grażyna
Komentarz usunięty przez autora
3 januszbiznesu i ogólnie wszechjanuszem może być każdy
Więc słówka jakie poznałem to:
Janusz - głowa rodziny
Grażyna - matka
Karyna - córka
Seba/ Sebix - brat
Ktoś kiedyś zażartował też że po technikum są Piotrki :D
Mirki
różowe i niebieskie paski
stuleja
wygryw/przegryw
heheszki
Czy jakieś popularne słówka pominąłem?
i dlaczego #kiciochpyta ? Jaki kicioch? :)