Wpis z mikrobloga

"-Bardzo atrakcyjna...czytając komentarze Panów zaczynam odzyskiwać wiarę w mężczyzn,iż jednak kochają prawdziwe kobiety a nie "wyschnięte sztachety"....pozdrawiam wszystkich wielbicieli kobiecych krągłości ;)

-Jeśli ją ( wiarę ) straciłaś to znaczy, że trafiałaś na niedojrzałych chłopców, którzy nie maja własnego zdania. Mam nadzieję, że nie nabawiłaś się z ich powodu kompleksów."

Ta strona to jest zbieranina takich stulejarzy i niedowartościowanych kobiet, że normalnie "rence" opadają. Jak laska ma twarz jak noc listopadowa, ale pokazała wielkie obwisłe cyce i celulitowe dupsko wygładzone w photoshopie to od razu wszyscy się tam nad nią spuszczają. Pod każdym zdjęciem musi się znaleźć komentarz, w którym jest mowa o tym, że jak nie lubisz lasek w rozmiarze 44-46 to znaczy że:

- jesteś gejem,

- nie jesteś facetem,

- sam masz kompleksy i wyładowujesz się na "grubych" laskach,

- jesteś "chłopaczkiem",

- nie masz własnego zdania, tylko podążasz za trendami ustalanymi przez projektantów gejów.

Nie mam nic do takich kobiet, podoba mi się Kelly Brook czy Kat Dennings, ale również np. Cara Delevingne czy Yvonne Strahovski.

#bekazpodludzi #prawdziwekobietymajakraglosci #pkmk
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach