Aktywne Wpisy

Wrrronika +13
Napisz komentarz a odpowiem Ci pasywno-agresywnym komplementem
#zabawa #gra #bawsiezwykopem #poniedzialek
#zabawa #gra #bawsiezwykopem #poniedzialek

oskar_oskarewicz +37
Kilka dni temu normictwo spruło się do mnie, bo powiedziałem, że subskrybowanie #netflix jest dla mnie bez sensu.
Dalej podtrzymuję swoje zdanie i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby płacić tej korporacji za produkowanie takich głupot jak np. film o czarnej kleopatrze xdd.
#bekazlewactwa
Dalej podtrzymuję swoje zdanie i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby płacić tej korporacji za produkowanie takich głupot jak np. film o czarnej kleopatrze xdd.
#bekazlewactwa

Mirki mam problem (miałem go na win 7 teraz po instalacji win 8.1 pro nadal go mam ( ͡° ʖ̯ ͡°)) polega on na tym że jeszcze na win 7 po animacji windowsa gasił mi się ekran(robił się czarny, przypomne że laptop), doszedłem do tego że to przez sterowniki (nawet ich nie aktualizowałem tak same z siebie), teraz po instalacji win 8.1 nadal ten problem występuję tylko tutaj po instalacji sterwoników do karty, pokazuję błąd sterownika od monitora (zdjęcie niżej). Gdyby nie to że na starych sterownikach do karty nie działa obsługa hdmi to nie sprawiałoby mi to problemów, ale jednak bardzo mi teraz na nim zależy
A co do AMD to załączam błąd http://pastebin.com/MPCTA6kM
Windows sam znajduję sterowniki, aktualnie mam wyłączony sterownik AMD, działa dzięki temu normalna rozdzielczość, ale nadal hdmi nie