Aktywne Wpisy
aadamovy +66
Jestem żonaty od 2 lat, ogólnie byliśmy razem 9. Przed ślubem spotykaliśmy się po pracy/studiach wieczorami na 2-3 godziny dziennie i tak się to kręciło. Po ślubie mieszkamy razem w mieszkaniu które dostaliśmy od jej rodziców. Z mojej pensji płacimy mieszkanie i żyjemy jej pensje odkładamy. Do odłożonych pieniędzy nie mam dostępu, żona twierdzi że ciężko pracowała na te oszczędnośc,i na kursy do pracy czy PlayStation pożyczałem od znajomych. Żeby z odłożonych
DoktorStyle +25
Czy pasta termoprzewodząca może skutecznie zastąpić thermopad?
Wczoraj czyściłem układ chłodzenia w laptopie po kilku latach i po rozmontowaniu stare termopady do niczego się nie nadawały już. Naciapałem nową pastę na procek, gpu i chipset po czym złożyłem wszystko do kupy.
Teraz grafika ma 62 stopnie w spoczynku, przy grze około 90 stopni, a podczas stress testu szybko wbija powyżej 95 stopni.
Nie sprawdziłem jakie temperatury były wcześniej, stąd pytanie, czy tak jest okej? Thermopady zamówiłem i w poniedziałek, wtorek będę je najpewniej zakładał i tak.
Grafika: GeForce 320 Mobile 1GB
Wołam @naprawalaptopow.
#laptop #serwispc #pytaniedoeksperta #naprawalaptopow
Teraz grafika ma 62 stopnie w spoczynku, przy grze około 90 stopni, a podczas st
@severian: Zasada jest taka - tam gdzie był termopad powinien wylądować termopad o takiej samej grubości. Temperatury nieco za wysokie, choć jeszcze akceptowalne