Wpis z mikrobloga

Oho, @TV_Republika przemówiła. Szkoda tylko, że w dalszym ciągu bełkoczą o "bzdurnych zarzutach" i nie są w stanie przedstawić jakichkolwiek konkretów. Co za żenada.

#

#neuropa #4konserwy #wosp

Jedynym plusem ich aktywności tutaj jest możliwość nabijania #tysiacurojenniezaleznychmediow bez potrzeby opuszczania serwisu. Pozwolę więc sobie odliczyć:

853 - 1 = 852
V.....L - Oho, @TV_Republika przemówiła. Szkoda tylko, że w dalszym ciągu bełkoczą o ...

źródło: comment_J7QjB99MlJ0U7WrjsFX24wgNe4RVN1TH.jpg

Pobierz
  • 27
@grzegorz-zielinski: co Ty w ogóle pieprzysz? Zachwalasz tak kłamców, czego zwyczajnie nie rozumiem. To, że nie kibicuję Niemcom Twoim zdaniem oznacza, że jestem za Argentyną? Jedni i drudzy redaktorzy z dupy powinni usunąć się ze społeczeństwa, a przynajmniej powonni być ignorowani przez nas, a nie wychwalani za śmieszkowanie.
@Kaethax: co ty w ogóle pieprzysz, jakie zachwalanie? Wymieniłem punkty w których różni się wykopowy profil faktytvn od tvrepublika a ty mi tutaj wyjezdzasz z jakimś gównem mieszasz do tego jakieś Niemcy i Argentynę. Idź się puknij w czółko, albo nie pij zanim wchodzisz na wykop pisać.
i jak się to ma do unikania każdego niebezpiecznego tematu przez @TV_Republika? I do tego, że nie próbują nawet się integrować z wykopem, tylko otwarcie mówią, że założyli to konto, by spamować? #beka #stypa

@grzegorz-zielinski: piszę o #!$%@?ści TVN, a Ty mi wyjeżdżasz z Republiką. Nie rozumiesz porównań, to wróć może do podstawówki czy coś.