Wpis z mikrobloga

Hej mirki, przed chwilą pokazało mi się z #gosmspro, że mam nieodebraną wiadomość klikam i otwarło mi jakąś dziwną wiadomość z wczoraj z 12.05 od nieznanego mi numeru o treści:

Rozmiar wiadomości: 99KB

Ważna do 30 cze, 12:05

i zielona ikonka z białą strzałką w dół, po kliknięciu której pokazuje się Upewnij się, czy sieć jest dostępna

#android #technologia #tajnawiadomosc
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felonious_Gru: A można w tej textra ustawić by po przyjściu smsa pojawiało się okno popup na pulpicie? A nie tylko powiadomienie na pasku powiadomień i dopiero po kliknięciu w nie popup na pulpicie?
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: Właśnie zainstalowałem i nie mogę ustawić by po przyjściu smsa pojawiał się okienko popup na pulpicie tylko pojawia się powiadomienie z treścią smsa na pasku powiadomień i dopiero jak go rozwinę i kliknę w ikonke textry to pojawia się okno popup z wiadomością.
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: Zauważyłem, że jednak po włączeniu tej opcji pojawia się popup po przyjściu smsa jednak tylko gdy ekran jest aktywny. A gdy jest zablokowany to się nie pojawia i mnie chodzi właśni by pojawiał się też gdy ekran jest zablokowany i przyjdzie sms, ja wyciągam telefon i odblokowuje ekran i mam popupa z smsem na pulpicie a nie tylko w powiadomieniach.
  • Odpowiedz