@anonimowy_kot: ta Agata to chyba taka typowa wyborczyni PO. "Nie głosujesz na PO? HAHAHA LOL ŻAL KOCHASZ KACZYŃSKIEGO, SMOLEŃSK #!$%@?, HEHEHE, MOLESTOWAŁ CIĘ JUŻ KSIĄDZ?". Tępe gówno, a ma takie same prawa, jak normalni ludzie. :|
@rss: najlepsze jest to, że za kaczora możliwe, że wcale nie byłoby gorzej, tylko siara bo smoleńsk, macierewicz i pawłowska :> przecież kaczor nie śpiewa hey jude, a macierewicz nie ma twittera, ale siara :>
@anonimowy_kot: @tusiatko: @anonimowy_kot: @rss: nie no ale tak bez spiny, Sikorski jest niezłym dyplomatą, mam na myśli, że choć reprezentuje murzynów unii europejskiej to angielski ogarnia, jest dość reprezentacyjny i ws. Ukrainy zachował się dość poważnie. Pamiętacie jeszcze u kaczynskiego czy kwasiora tych ich pozalsieboze wysłanników MSZ? :D
Tak, jesteśmy waleni w dupę przez PO tak jak przez poprzednie partie, w polityce zawsze był
@anonimowy_kot: @niobe: @rss: jeszcze ona #!$%@? mieszka w belgii. Niech tacy ludzi #!$%@?ą. Jakbym został krulem to bym zablokował polskie internety takim ludziom.
ta Agata to chyba taka typowa wyborczyni PO. "Nie głosujesz na PO? HAHAHA LOL ŻAL KOCHASZ KACZYŃSKIEGO, SMOLEŃSK #!$%@?, HEHEHE, MOLESTOWAŁ CIĘ JUŻ KSIĄDZ?". Tępe gówno, a ma takie same prawa, jak normalni ludzie. :|
@rss: twój komentarz reprezentuje jeszcze niższy poziom
@megawatt: Hahaha wiedziałem, że będzie hardcore negotiators :D. W sumie klasyk zaraz obok Olejniczaka z Welcome Everybody :D > Nie prawda, według mnie ma @rss ma rację :)
@GGrindzior: Pisząc ostatnie zdanie zniżył swoją opinie do najniższego poziomu rynsztoku, niezależnie ile ma racji.
@Zydomasoneria: Jak inaczej ocenić kogoś, kto ma iloraz inteligencji równy, a może nawet mniejszy niż liść pelargonii i niezależnie od tego co wokół niego się dzieje wciąż brnie w tę samą stronę?
#rosja #ukraina Co wam zrobiła Rosja personalnie? Zapraszam do dyskusji ;). Chciałbym przeczytać choć jeden komentarz, gdzie ktoś poczuł się skrzywdzony przez Rosjan.
#aferapodsluchowa #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
.
Tak, jesteśmy waleni w dupę przez PO tak jak przez poprzednie partie, w polityce zawsze był
@rss: twój komentarz reprezentuje jeszcze niższy poziom
@tusiatko: pamięć krótka jest?
https://www.youtube.com/watch?v=yzevoYYglPI
@GGrindzior: Pisząc ostatnie zdanie zniżył swoją opinie do najniższego poziomu rynsztoku, niezależnie ile ma racji.