Wpis z mikrobloga

@k0rn1k: A teraz gadaj czego duplikatem jest moje znalezisko http://www.wykop.pl/link/929451/jacek-karpinski-wynalazca-16-bitowego-komputera-k-202/?

Widzisz gdzies w tych linkach link do youtuba? Widziales kiedys tego kolesia w jakims reportazu bo ja nie!!!

Wszem i wobec - dlatego wlasnie nie dodaje niczego bo to po prostu nie ma sensu.

Jestes wacpan idiota. Idz pan do segregowania w skupie butelek bo do tego sie nadajesz.
  • 7
@radudzik: No - ja zaraz chyba stad wyjde - nie ma to jak sie szarpac z idiotami - wzial i wkleil mi imbecyl cala liste niby duplikatow a zaden zwiazany z moim - owszem koles ten sam ale wszystko z gazet a to byl reportaz z telewizji.

I tylko to robi ten trol na wykopie - duplikatow szuka.
@TellMeMore: Kurcze placza ludzie ze nic ciekawego nie ma na glownej - czlowiek wygrzebal linka z prawda2 z data 30 paź 2011 a taki frendzel przychodzi i mowi ze to bylo - juz mnie #!$%@? i proszenie o wykopanie zeby podniesc ranking jak i specjalne zakopywanie zeby innym przypadkiem nie przybylo. Mowilem wiele razy ze mam w dupie ranking no ale kurde jaki to duplikat?

Po co te trole siedza skoro