Aktywne Wpisy
LM317K +31
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
JanuszKarierowicz +300
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
#bron #bronbiala #katana
Loszka wybiera ciuszki, ja oczywiście przytakuję, że tak, ładne, pasuje ci, przewiewne na pewno. Idziemy do przymierzalni.
Ona się chowa za kotarą, mówi żebym trzymał i nie podglądał jak przymierza stanik. No ok, prywatność, rozumiem. Stoję więc tak sobie i trochę mi się nudzi. I nagle uderzenie w tył pleców. Odwracam się, a z tyłu ten dzieciaczek z nunczakami ze stojącego nieopodal stoiska Aikido. Uśmiechnąłem się w jego stronę. Odszedł. Po kilku chwilach to samo - cios w plecy, za mną ten dzieciaczek. I jeszcze
Tu więcej
Komentarz usunięty przez autora
@Lisiu: To nie jest do końca wada, bo jeżeli nie sprężynuje - to bardzo dobrze tnie. I nie trzeba być zahartowanym weteranem katany, by skutecznie ciąć tym mieczem.
Katana waży troszkę mniej, ale to różnica kosmetyczna.
Europejski długi miecz jest DUŻO lepszą bronią od katany, pełniąc +/- tę samą funkcję.