@UkradliMiPuzzle: Co ty? Nie stane sie - no ale nie jestes taka jak nemka albo cofie - ich pare razy widzialem jak wklejali to i owo bo im ranking spadal:P
I tak od czasu mikrobloga malo ludzi komentuje cos w tematach a wiecej tutaj - wiec po co sie szarpac?
Przychodz zadziej.
Tak czy owak mi wyszlo ostatnio ze caly internet to sprzedawcy samotnosci - niby w grupie a tak naprawde
@UkradliMiPuzzle: pewnie jednym z Twoich głupich pomysłów z braku snu, była zmiana avataru... Postawie sprawę jasno, nie podoba się, nowe nie znaczy lepsze. Chcemy powrotu do starej oldschoolowej miniatrurki, a nie jakiś niedorobiony puzel
@UkradliMiPuzzle: ale na wykopie panuje wolność i dlatego ja nadałem sobie prawo wypowiadać się w imieniu wszystkich:-) zresztą nie dyskutuj ze mną dziecko tylko zmieniaj awatar.
a poza tym to mnie śmiertelnie uraziłaś, bo ja nie jestem szklanka z wiórami, tylko szklanka denaturatu
@UkradliMiPuzzle: ja jestem tutaj szefem lokalnej mafii, która kontroluje nielegalny przepływ wykopów i plusów. Jeden telefon i mogę sprawić że znów będziesz zielona więc uważaj z kim zadzierasz....
@fafner: Zastanowię się :P
I tak od czasu mikrobloga malo ludzi komentuje cos w tematach a wiecej tutaj - wiec po co sie szarpac?
Przychodz zadziej.
Tak czy owak mi wyszlo ostatnio ze caly internet to sprzedawcy samotnosci - niby w grupie a tak naprawde
Komentarz usunięty przez autora
a poza tym to mnie śmiertelnie uraziłaś, bo ja nie jestem szklanka z wiórami, tylko szklanka denaturatu
A poza tym, dykta to próchno :P