Aktywne Wpisy
xionacz +1385
Tywin_Lannister +141
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
tl:dr - książka dla 8 latka?
tl - Komunia kuzyna niebawem, i chciałbym mu coś kupić, bo na brak kasy młody nie narzeka. Dniami potrafiłby siedzieć i grać, ale ma zakaz na gry 16+ z wiadomych przyczyn. Chciałbym kupić mu książkę, jednakże nie wiem jaki tytuł byłby dla niego odpowiedni. Lubi fantastykę (patrząc na zainteresowanie planszówkami o smokach i grach w których nic nie jest do końca realne), poza tym lubi Star Wars oraz Minecrafta (co nie jest pewnie zaskoczeniem). A więc chcę mu sprezentować książkę, lub ich kilka. Taktycznie czekam w okopie na Wasze propozycje
Tagi:
Świetna książka dla dzieci.
@Snurq: Pewnie też tego oczekuje ale nie ma mowy, na razie komputer mu się "popsuł" i niech tak zostanie :)
@irecky: @dzejkob98: Hobbit drugi raz, więc na pewno się mu przyjrzę :)
@Destr0: Nie wydaje
Ja miałem komputer w domu w zasadzie dla mnie od zawsze (od 89) i mimo to czytałem mnóstwo :)