Aktywne Wpisy
Linnior88 +9
Jak sobie radziΔ z popΔdem bΔdΔ
c stara samotna baba przed 30 (β₯οΉβ₯)
Ksiega_dusz +54
Mam w pracy analityczkΔ na stanowisku βAnalityk Systemowyβ. OczywiΕcie przebranΕΌowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT kaΕΌdego kto miaΕ puls i umiaΕ powiedzieΔ sΕowo βJSONβ. Jest po βeuropeistyceβ. ByΕa teΕΌ na Erasmus, podczas gdy ja waliΕem konia z depresji (ΕΌadna mnie nie chciaΕa) i uczyΕem siΔ po nocach na kolokwium z jΔzyka C.
Zarabia coΕ koΕo 14-15k brutto na UoP, staΕΌu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? PrzeglΔ daΕem ofertΔ pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane ΕΌe umiejΔtnoΕΔ SQLβa, znajomoΕΔ REST API, umiejΔtnoΕΔ modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coΕ koΕo 14-15k brutto na UoP, staΕΌu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? PrzeglΔ daΕem ofertΔ pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane ΕΌe umiejΔtnoΕΔ SQLβa, znajomoΕΔ REST API, umiejΔtnoΕΔ modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Kiszonka znowu siΔ obudziΕ pod pΕotem π€£
Mamo graΕΌynko znowu siΔ naebaΕem przyΕlij kiszonkowe na pieluchy dla wnusi.