Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz

15:00 minuta gniota - "nigdy nie wyrzucam jedzenia" ale poszedłem do burger kinga w kambo i wyrzuciłem jedzenie, które zamówiłem, w dodatku nie wiedziałem o tym że jest inne menu w azji niż w europie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

19:51 minuta gniota - cebe jest pod siłownią i nagrywa z zewnątrz budynek "o, jaka tam fajna dziewczyna" typ nieźle musi mieć pod kopułą dziewczynę zakrywa prawie cała maszyna, ale oblech stwierdził z daleka, że jest super i pewnie by dupczył! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
120DniSodomy - #raportzpanstwasrodka #popaswpieprz

15:00 minuta gniota - "nigdy nie ...

źródło: obraz_2024-08-01_142604522

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@120_Dni_Sodomy: Dlatego dla mnie ten Amisz to jakiś prawiczek bo nikt normalnie nie podnieca się laskami na wybiegu w siłowni w taki sposób jak on to zrobił czyli nagrać z ukrycia i publicznie na YT wrzucić xDDD.
  • Odpowiedz
@120_Dni_Sodomy:
Nowy książulo nam rośnie,smakosz odbyciak czeczen CBD i jego fachowe walory smakowe.

Ponad 18 $ wydane w burgerkingu,gdzie klapka podagra nie zawita,woli mielonego uklepać.
Kokakola bez gazu,nugetsy smakują jak ryba w big maku,nie czuć mięsa,jakieś oszukane.
Czisburger niedobry,ser jak guma,chyba bardzo skacowany po wódzie,albo serio
  • Odpowiedz
ale zakompleksiony bej musi wymyślać historię że gumy za małe żeby się dowartościować 🤣

@wariat-z-choroszczy: No akurat to prawda. Z własnego doświadczenia powiem, że gumy w Indonezji są dużo mniejsze w Europie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz