Aktywne Wpisy
Z facetami to można porozmawiać jedynie o bzdurach typu:
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
miku555 +29
15:00 minuta gniota - "nigdy nie wyrzucam jedzenia" ale poszedłem do burger kinga w kambo i wyrzuciłem jedzenie, które zamówiłem, w dodatku nie wiedziałem o tym że jest inne menu w azji niż w europie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
19:51 minuta gniota - cebe jest pod siłownią i nagrywa z zewnątrz budynek "o, jaka tam fajna dziewczyna" typ nieźle musi mieć pod kopułą dziewczynę zakrywa prawie cała maszyna, ale oblech stwierdził z daleka, że jest super i pewnie by dupczył! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chłop prowadzi taka nudna egzystencję że zrobił odcinek z burger Kinga xD on pewnie żyje według rozkładu eat->sleep->repeat haha
@B1ES: Jak jakiś przyczajony zboczeniec. Pewnie zaraz powrót na chatę. Odpalenie filmiku z telefonu, lubrykant na rękę i klepanie siura. Papieros.
O kurła, z tego co piszecie i wrzucacie to jest niezły spermiarz xDDD
Tak właśnie wygląda klasyczny piwniczniak pałujący wiplera do każdej fotki laski w necie, albo piszący "ale bym cię
Nowy książulo nam rośnie,smakosz odbyciak czeczen CBD i jego fachowe walory smakowe.
Ponad 18 $ wydane w burgerkingu,gdzie klapka podagra nie zawita,woli mielonego uklepać.
Kokakola bez gazu,nugetsy smakują jak ryba w big maku,nie czuć mięsa,jakieś oszukane.
Czisburger niedobry,ser jak guma,chyba bardzo skacowany po wódzie,albo serio
@Moczymorda77: to pewnie dlatego wszystkie barówy chodzą co jakiś czas zalane
@wariat-z-choroszczy: No akurat to prawda. Z własnego doświadczenia powiem, że gumy w Indonezji są dużo mniejsze w Europie ( ͡º ͜ʖ͡º)