Aktywne Wpisy
korniku +586
Mirki, czy jest jakieś prawo, ktore mowi o tym, w ilu Spolkach mozna zasiadac na raz?
Pytam, poniewaz od lat sledze wymarly rzadowy program "mieszkanie plus", gdzie kazde nowe osiedle (lacznie z tymi, ktore nie powstaly) to nowa spolka, a w kazdej zasiadaja w zarzadzie podobne osoby.
Jest to moze glupie pytanie, ale sa to nominanci z czasow PiSowskich, i logicznie myslac - trudno aby jedna osoba mogla ogarnac prace w kilkudziesieciu
Pytam, poniewaz od lat sledze wymarly rzadowy program "mieszkanie plus", gdzie kazde nowe osiedle (lacznie z tymi, ktore nie powstaly) to nowa spolka, a w kazdej zasiadaja w zarzadzie podobne osoby.
Jest to moze glupie pytanie, ale sa to nominanci z czasow PiSowskich, i logicznie myslac - trudno aby jedna osoba mogla ogarnac prace w kilkudziesieciu
zbyszko-z-bogdanca +314
Może zabrzmi to głupio, ale ostatnio wpadło mi trochę większa wypłata i postanowiłem wrócić do nauki języków !
Zastanawiam się nad językiem Japońskim bądź Chińskim.
Chciałem spróbować nauczyć się jakiegoś języka który jest jakby mało spotykany. Zawsze coś fajnego do cv by było :D
Który byście wybrali ?
Nawet mam jedną szkołę językową u mnie w mieście
Mogę powiedzieć że mam łeb do języków
Ale z aplikacjami nie umiem się uczyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)