Aktywne Wpisy
ZuluScout +289
#paryz2024 Tak się fajnie bawili. Naśmiewali się z katolicyzmu robiąc swoje karykatury z tymi człekopodobnymi tęczowymi stworkami. Dlaczego przy okazji nie zrobili sobie beki z islamu? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Megasuper +96
Właściciele "pensjonatów" narzekają bo ludzie wolą wynająć apartament niż pokój z lat 90 xD Cieszy mnie to bardzo
Instrukcje obsługi się nie liczą. Także nie masz czym się pochwalić. 🙄 Czytać a rozumieć to są dwie inne rzeczy . Gdybyś był taki oczytany jak twierdzisz to byś o tym wiedział
Byłeś kiedyś w Azji?
Ty wierzysz w to co Prezes i Klapek mówi?! Oni są tak wiarygodni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przestań się pogrążać.
Wróćmy do początku. Komu Prezes płaci miesięczny leasing?
Luz, idę spać. Mam lepsze zajęcie niż próbowanie grać w warcaby z gołębiem.
Masz rację. Żyj długo i szczęśliwie. I spróbuj znaleźć lepsze hobby niż ubliżanie komuś żeby poczuć się lepiej.
Ja zawsze mam rację nawet jak nie mam racji. Nigdy nie byłem w Azji, ale znam kogoś, kto zna kogoś, kto tam był i opowiadał. Czy ty myślisz, że opłaty za kobietę tam nie istnieją? Wszyscy to potwierdzają ale ty myślisz, że tam jest jak w Europie? Nie możesz pojąć, że gdzieś daleko ktoś może żyć innymi zasadami niż ty
Kiedy ja napisałem, że tam opłaty za kobietę nie istnieją?!
Znów wymyślasz jakieś głupoty. Napisałem, że masz rację żebyś się #!$%@?ł bo mam ciebie w głębokim poważaniu, a ty nawet tego nie zrozumiałeś i odebrałeś to na opak. Brawo ty.
XD
Tak, Szefie, masz rację.
Żyj długo i szczęśliwie.
Bez odbioru.