Wpis z mikrobloga

@Ggggghhhhhh

@ghost666999: Chłopcze, nigdy nie wątp w moją umiejętność czytania.

Nie będę się chwalił ile to ja nie przeczytałem, bo przeczytałem tyle, że wiem żeby się tym nie chwalić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Instrukcje obsługi się nie liczą. Także nie masz czym się pochwalić. 🙄 Czytać a rozumieć to są dwie inne rzeczy . Gdybyś był taki oczytany jak twierdzisz to byś o tym wiedział
  • Odpowiedz
Co ty pierdzielisz?!
Byłeś kiedyś w Azji?
Ty wierzysz w to co Prezes i Klapek mówi?! Oni są tak wiarygodni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przestań się pogrążać.
Wróćmy do początku. Komu Prezes płaci miesięczny leasing?
Luz, idę spać. Mam lepsze zajęcie niż próbowanie grać w warcaby z gołębiem.
Masz rację. Żyj długo i szczęśliwie. I spróbuj znaleźć lepsze hobby niż ubliżanie komuś żeby poczuć się lepiej.
  • Odpowiedz
@Ggggghhhhhh: ta srejlie nawet nie była żadną prostytutką, tylko zwyczajnie pracowała u win. Już jeden koleś opowiadał, że był tam kilka razy w meet friends i jest to normalna knajpa. A że kelnerek dużo to jest bardzo normalne w Kambodży, że jest ich dużo i czasem zabawiają gości, zagadują itd. Dziewczyny tam normalnie pracują. Kolejna fejk informacja powielana od kilku lat, że win to burdel mama
  • Odpowiedz
@Ggggghhhhhh

@ghost666999: tak, masz rację. Żyj długo i szczęśliwie.

Ja zawsze mam rację nawet jak nie mam racji. Nigdy nie byłem w Azji, ale znam kogoś, kto zna kogoś, kto tam był i opowiadał. Czy ty myślisz, że opłaty za kobietę tam nie istnieją? Wszyscy to potwierdzają ale ty myślisz, że tam jest jak w Europie? Nie możesz pojąć, że gdzieś daleko ktoś może żyć innymi zasadami niż ty
  • Odpowiedz
Co ty #!$%@??!
Kiedy ja napisałem, że tam opłaty za kobietę nie istnieją?!
Znów wymyślasz jakieś głupoty. Napisałem, że masz rację żebyś się #!$%@?ł bo mam ciebie w głębokim poważaniu, a ty nawet tego nie zrozumiałeś i odebrałeś to na opak. Brawo ty.
XD
Tak, Szefie, masz rację.
Żyj długo i szczęśliwie.
Bez odbioru.
  • Odpowiedz