Pół roku temu dałem ogłoszenie na r/foreveralonedating, żeby zobaczyć jak jest źle. 0 plusów i po jakimś czasie napisała do mnie otyła muzułmanka proponują związek na odległość przez pierwsze parę lat znajomości. Fakt, że była miła, ale bez jaj.
Jeszcze kiedyś myślałem, że warto się starać być cały czas lepszy, bo gdzieś jest dojrzała kobieta, która takiego mężczyzny szuka. Ale przychodzi w końcu zderzenie z rzeczywistością. Wszystko co robisz to tylko wyłącznie dla siebie. Nie mam co do tego żadnych złudzeń. Podziwiam ludzi, którzy jeszcze szukają kogoś. Ja nie widzę w tym sensu. Nigdy nie miałem powodzenia u kobiet. Nawet jakby jakaś teoretycznie była zainteresowana to by bylo podejrzane. Bądźmy szczerzy, kobiety zbyt mocno oponują za tym, żeby mężczyzna wyglądał atrakcyjnie Jedna tutaj co mówiła, że nie leci na wygląd po drążeniu tematu przyznała, że jednak ważne jest, żeby był przystojny. Kobiety też zaniżają ocenę atrakcyjności.
Jedyny plus tego wszystkiego to, że nie muszę się winić, że zmarnowałem jakąś szansę. Tej szansy nigdy nie było. The game is rigged from the very start. #blackpill #przegryw #przegrywpo30tce
Co tam widzowie #kanalzero i #stanowski ? stanowski to taki fajny dziennikarz jest nie? wcale nie szczurek pokroju mazurka i ziemkiewicza xDD wykopki jak dali się wyruchać :)))
Jeszcze kiedyś myślałem, że warto się starać być cały czas lepszy, bo gdzieś jest dojrzała kobieta, która takiego mężczyzny szuka. Ale przychodzi w końcu zderzenie z rzeczywistością. Wszystko co robisz to tylko wyłącznie dla siebie. Nie mam co do tego żadnych złudzeń. Podziwiam ludzi, którzy jeszcze szukają kogoś. Ja nie widzę w tym sensu. Nigdy nie miałem powodzenia u kobiet. Nawet jakby jakaś teoretycznie była zainteresowana to by bylo podejrzane. Bądźmy szczerzy, kobiety zbyt mocno oponują za tym, żeby mężczyzna wyglądał atrakcyjnie Jedna tutaj co mówiła, że nie leci na wygląd po drążeniu tematu przyznała, że jednak ważne jest, żeby był przystojny. Kobiety też zaniżają ocenę atrakcyjności.
Jedyny plus tego wszystkiego to, że nie muszę się winić, że zmarnowałem jakąś szansę. Tej szansy nigdy nie było. The game is rigged from the very start.
#blackpill #przegryw #przegrywpo30tce