echhh, spróbuję znowu iść na studia, ale zaoczne, marzy mi się zrobienie studiów bez problemów psychicznych i nierzucenie ich po pierwszym semestrze, najdłużej wytrzymałam 3 lata, ale nie zdałam z warunku
@ArystokracjaPomarancza no studiowałam już filologie obce, więc języki umiem, a chciałabym pracować w szkole i uczyć polskiego i niemieckiego, więc poszłabym na filologię polską a później zrobiła magisterkę z pedagogiki
@lukija: same. prawie 3 lata dalam rade ale nie wyszlo. tera od nowa lecę i mam nadzieje ze w koncu to beda studia ktore skoncze (jest najwieksza szansa z tych ktore byly) i tez zaoczne i duzo lepiej mi na zaocznych (zajecia co tydzien)
@njdnsjdnjs no ja już się nie pcham na dzienne, nie dawałam rady wstawać na 8 5 dni w tygodniu i siedzieć do późna, jeszcze z 3h przerwami, bo nie potrafią normalnie planu ułożyć, a niektóre grupy miały tylko 3 dni zajęcia i to wszystkie pod rząd, ale to w tamtym roku na germanistyce tak miałam, jeszcze błąd zrobiłam bo poszłam od początku zamiast na kontynuację
Nie warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)