Wpis z mikrobloga

Braun to największy wygryw, tyle miesięcy grillowania go przez media opłacane przez tuska i niemieckie NGOsy w celu pokazania jaki Braun jest zły itd. itp. Dostał się i teraz wykopowe fajnopolactwo ma ból dupy, bo dla nich cechą 'progresu' i porządku jest podlizywanie się żydowskim sektom i patologicznemu rządowi tuska. Teraz tylko czekać na wysyp kontentu z Braunem, będzie ciekawie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #wybory #bekazlewactwa #polityka
  • 26
  • Odpowiedz
@epicko: a nie boisz się, że zaraz wyjdzie jakiś uśmiechnięty autorytet, jakiś Cimoszewicz, Olechowski albo inny z karierą w PRL i powie w TVN, że znajomi z Zachodu, POWTARZAM, ZNAJOMI Z ZACHODU (!!!) pytają się ich, co tam się w u nas w tej Polsce dzieje?
  • Odpowiedz
  • 10
@thority: zawsze mnie śmieszy implikacja że zachód to jest ostoja normalności i rozwiniętej cywilizacji XD, jedyne w czym zachód jest lepszy od Polski to tym że ma więcej pieniędzy i możliwości, a to że lewicowi psychopaci są odpowiedzialni tam za takie patologie że wieczorem strach się przejść po mieście w krajach zachodnich nie jest oznaką postępu i tym, że to właśnie oni mają rację. Fajnopolakom kończą się argumenty poza implikacjami powiązań
  • Odpowiedz
@epicko: a tam, nie sądzę, że ktoś to robi w celu obniżenia wyniku, po prostu opisują rzeczywistość. Zarówno na Brauna jak i jego sympatyków jest już za późno :p

(Chociaż wyborców nie oskarżam, gdybym miał do wyboru Berkowicza to też bym na Brauna zagłosował)

Ciekawi mnie tylko, kiedy go wyrzucą, teraz jest idealny moment, przesłuchy już dlugo plyną
  • Odpowiedz
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@epicko:

podlizywanie się żydowskim sektom

niezle tam na bani sie dzieje, jakies ukryte zydowskie spiski xD carska ochrana karmiła tymi głupstwami polską prawicę ponad 100 lat temu, ale widzę że dalej to łykają xD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@NieBojeSieMinusow: gdzie napisałem o żydowskich spiskach? XD masz niezłe urojenia, czemu podejrzewasz naród wybrany o jakiekolwiek spiski? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@NieBojeSieMinusow: nie widzę żebym we wpisie popełnił błąd, ty za to implikujesz że mówię o jakichś spiskach, zapytam jeszcze raz, czemu oskarżasz naród wybrany o jakiekolwiek spiski? Jak wspomniałem o nich to słowo 'spisek' odrazu ci przyszło do głowy? Zalecam ci przerwę od internetu, odstaw filmiki z żółtymi napisami
  • Odpowiedz
@epicko: Będzie ciekawie, będzie śmiesznie, ale nic poza tym, europarlament miał już showmana Korwina albo Farage, no i co z tego na końcu wyszło? W Brukseli dalej robią swoje i się takimi nie przejmują.
  • Odpowiedz