Aktywne Wpisy
Rasteris +130
I kolejna tropikalna noc za nami. W Warszawie temperatura spadła do 24 stopni, a za nic tropikalna uznaje się taką gdy nie spada poniżej 20. I kilka następnych dni też ma być takich. A średnio takich nocy w roku było 3 na zachodzie kraju, i poniżej 1 na wschodzie. Ale od kilku lat to dobija nawet do kilkunastu. Temperaturowe to jesteśmy tam gdzie w latach 80 była Bułgaria czy pólnocna Grecja.
I
I
Akinori456 +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czasami mam tak w ciągu dnia że pytam siebie "za co?", Za co jestem taki #!$%@?, za co mam tak Huopski ryj i itp:. Każdy jest w miarę normalny i przeciętny/ładni z wyglądu tylko to ja musiałem się taki urodzić, Za co?
Komentarz usunięty przez autora
Takie pytania same się pojawiają w ciągu dnia, już nawet samo zobaczenie grupi znajomych prowadzi do tego że ty (ja) dobrze więc że ty (ja) tak nigdy nie będziesz miał
Nie no wtedy taki kot jeśli jest domowy to może stać się Totalnym neetem bo każdy będzie robił rzeczy za niego Doswałnie wszystko( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja już wiem że będę samotnym "wilkiem" do końca życia
Też bym. Chciał mieć taki mindset ale niestety już za późno dla mnie żeby przestać (chyba)