Aktywne Wpisy
Arbuzlele +179
karetpoker +2
#pracait #programista15k #programowanie #korposwiat #pracbaza
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100
#ogrod
@menda_pospolita: u mnie taka za 3 stówy się dusiła na wysokiej. Ostatnio kupiłem tą i jestem bardziej niż zadowolony
https://www.leroymerlin.pl/produkty/ogrod-i-taras/maszyny-ogrodnicze/kosiarki-traktorki-roboty-koszace/kosiarki-elektryczne/kosiarki-elektryczne-nac/kosiarka-elektryczna-nac-43cm-1800w-89718361.html