Aktywne Wpisy
iErdo +508
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +238
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
@kiszczak: xD ale sie zesrał chłop. To już nie można nic komentować na portalu ze śmiesznymi obrazkami? Kiedy przeszła ta ustawa? A jak taki Janek wywierci dziure w blacie i zatka ją medalikiem, to też rozumiem nie można tego skomentować.
Komentować można, owszem. Widać jednak jak zawężone masz perspektywy, jeśli jedyną rzeczą o której można rozmawiać to według Ciebie #!$%@? się do innych:
Ja tylko spytałem o Twoje pobudki, bowiem takie wylewanie jadu jest dla mnie umysłową abstrakcją, a jestem człowiekiem z natury dociekliwym. Nic poza tym.
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj:
Co do reszty tych bzdur:
To zupełnie nie tak, bo to zupełnie
@kiszczak: Idąc twoim tokiem rozumowania sam plujesz jadem w tym wpisie xD I jeszcze popisałeś się przy tym, że sam nie wiesz jak działa telefon xD