@Questorius: czyżby nam się zapowiadał dzisiaj piękny powrót? :-) dwa razy L złapałem na trochę punktów, szukam shorta cały czas, ale nie widać wiec nie na sie co klocic po przebiciu 17680
@j__b: Tak jak Ci pisałem kilka zdań wcześniej że za chwilę jest możliwy kolejny long i dlatego go wcześniej złapałem trochę jestem zły że nie poczekałem z nim ciut dłużej bo to by był piękny strzał w samym dołku złapany i zrobili dokładnie to co opisałem, a podobno nie łapie się spadających noży:)
@j__b: trzymam to jeszcze póki co po minus 30 na każdej kur.. oddawać mi moje punkty :) Jeszcze ewentualnie mogą ciut zlecieć i powinno być wyciąganie przynajmniej na to licze
@j__b: jeszcze powinni pójść jak na moje oko ale niech najpierw pójdą do góry i będzie spadek Dlatego nie oddaje choć już mnie delikatnie wnerwili. Mogłem zabierać te 20 pkt i poczekać bo był taki nieciekawy moment ale postawiłem na swoim to teraz mam :) Uważam że jeszcze ciut w dół i powinni to wyciągać ( ͡°ᴥ͡°)
#gielda
Tak jak Ci pisałem kilka zdań wcześniej że za chwilę jest możliwy kolejny long i dlatego go wcześniej złapałem trochę jestem zły że nie poczekałem z nim ciut dłużej bo to by był piękny strzał w samym dołku złapany i zrobili dokładnie to co opisałem, a podobno nie łapie się spadających noży:)
Apple juz 168.90 :)
dołożyłem long 17682
ajajaj a już miałem plus 20 pkt do przodu to obecnie po minus 20 na każdej (2 pozycje)
edit już po minus 5 :)
trzymam to jeszcze póki co po minus 30 na każdej kur.. oddawać mi moje punkty :)
Jeszcze ewentualnie mogą ciut zlecieć i powinno być wyciąganie przynajmniej na to licze
jeszcze powinni pójść jak na moje oko ale niech najpierw pójdą do góry i będzie spadek
Dlatego nie oddaje choć już mnie delikatnie wnerwili. Mogłem zabierać te 20 pkt i poczekać bo był taki nieciekawy moment ale postawiłem na swoim to teraz mam :)
Uważam że jeszcze ciut w dół i powinni to wyciągać ( ͡° ᴥ ͡°)
tylko na chwile longi zostawiam
sprzedany short 17615 i dokładam long
17630 sprzedany long ten ostatni za 17615
2 zostały teraz niech tylko jeszcze trochę spadną i dobiorę znowu
Ja cały czas trzymam za chwilke dosłownie chcę dołożyc longa 17610 coś takiego
long 17607 już nie dotykam ostatni long
sprzedany ostatni long 17618 minimalizuje straty jeszcze raz niech spadną do 17607 -17604 i dobieram znowu longa
edit 17625 sprzedany