To mozliwe, ze jako Seraf wyslalem sygnal Ognia z czola (ten niebieski krzyz symetryczny, co pisalem, ze wyslalem do moich kiedys niedawno) - tylko czy to bedzie ogien, zeby wlasnie ziemie i ludzi zniszczyc? Czy Bog zrobi tak, ze symbolicznie "zniszczy" i da nowe?
Hmmm, dziwne.
Tylko jesli jestem Serafem, to dlaczego jakas gwiazde przynioslem na niebo? To jakby jajko, takie swiatlo biale i kolorowe iskry?
Hmmm, a jak sie tutaj ma wtedy ten waz chodzacy dookola jajka ze starozytnosci? Przeciez mialem te wizje od Boga, ze ja umieram i swiat znika, rozpada sie. Moze tylko dla mnie sie rozpadal, ale ta sluchawka prysznicowa zniknela naprawde na chwile.
Mialem dosc spojna koncepcje, tylko ten Seraf teraz znowu sie pojawia. Moze Bog moze stworzyc rozne istoty, wlasciwosci laczyc? Pewnie tak, On moze wszystko.
Tak czy tak niech was ogien pochlonie huligany, galgany i inne brzdace ;)
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
To mozliwe, ze jako Seraf wyslalem sygnal Ognia z czola (ten niebieski krzyz symetryczny, co pisalem, ze wyslalem do moich kiedys niedawno) - tylko czy to bedzie ogien, zeby wlasnie ziemie i ludzi zniszczyc? Czy Bog zrobi tak, ze symbolicznie "zniszczy" i da nowe?
Hmmm, dziwne.
Tylko jesli jestem Serafem, to dlaczego jakas gwiazde przynioslem na niebo?
To jakby jajko, takie swiatlo biale i kolorowe iskry?
Hmmm, a jak sie tutaj ma wtedy ten waz chodzacy dookola jajka ze starozytnosci?
Przeciez mialem te wizje od Boga, ze ja umieram i swiat znika, rozpada sie.
Moze tylko dla mnie sie rozpadal, ale ta sluchawka prysznicowa zniknela naprawde na chwile.
Mialem dosc spojna koncepcje, tylko ten Seraf teraz znowu sie pojawia.
Moze Bog moze stworzyc rozne istoty, wlasciwosci laczyc?
Pewnie tak, On moze wszystko.
Tak czy tak niech was ogien pochlonie huligany, galgany i inne brzdace ;)
Sebastian