Wpis z mikrobloga

@Tumurochir: jakiś post o ruchaniu w którym koleś jebnął głupotę to ruska propaganda xD. Na pewno ruskie trole rozsiewają takie info, bo jest niezwykle istotne w dezinformacji xDDDDD

@dobry-informatyg: no mądry to ty nie jesteś, panasiuk to największy gownojad na TT, a ty do niego dołączasz,

@Tumurochir dzidowcy też już podlapali fejka

@Rolnikt: dzidowcy to jak główna na wykopie, ci sami "inteligenci" XD
d4wid - >@Tumurochir: jakiś post o ruchaniu w którym koleś jebnął głupotę to ruska pr...

źródło: GH7Q84oa4AAhu5Y

Pobierz
  • Odpowiedz
no mądry to ty nie jesteś, panasiuk to największy gownojad na TT, a ty do niego dołączasz,

@d4wid: może po prostu nie wiem kto to jest, bo mogę nie wiedzieć. Nie siedzę w każdym temacie bo mam też życie poza wykopem, a ty już jak typowy wykopek się zesrałeś i bredzisz coś, że nie jestem mądry i że do niego dołączam. #!$%@? mnie interesuje zdanie jakiegoś ułomka z wykopu xD.
  • Odpowiedz
@d4wid: może po prostu nie wiem kto to jest, bo mogę nie wiedzieć. Nie siedzę w każdym temacie bo mam też życie poza wykopem, a ty już jak typowy wykopek się zesrałeś i bredzisz coś, że nie jestem mądry i że do niego dołączam. #!$%@? mnie interesuje zdanie jakiegoś ułomka z wykopu xD.

@dobry-informatyg: nie zesrałem się, tylko troglodyto z głównej przekazujesz jego propagandę. Na ułomka to tylko ty tutaj
  • Odpowiedz
@d4wid: koleś który przegląda tag #famemma, wyzywa kogoś od troglodytów xD. Weź mnie już nie wołaj, marginesie społeczny

@dobry-informatyg: ty się ciesz, że przeglądam, bo to jeden z tagów co trzyma ten gównoportal na wodzie.
Miesięczna zielona będzie coś #!$%@?ć o marginesie, gdzie broni konfederatów i powiela propagandę gównojadówXD.

PS musiałeś specjalnie konto lurkować, bo nawet nie masz do czego się odnieść, jak wyszedłeś na kretyna co tostuje propagandę
  • Odpowiedz
Miesięczna zielona będzie coś #!$%@?ć o marginesie

@d4wid: jakie znaczenie ma to, ile mam tutaj konto patusie?

ty się ciesz, że przeglądam, bo to jeden z tagów co trzyma ten gównoportal na wodzie.

mam to w dupie
  • Odpowiedz
@d4wid: jakie znaczenie ma to, ile mam tutaj konto patusie?

@dobry-informatyg: ma dużo, bo takie zielonki szybko robią tangodown i najczęściej są takimi właśnie gównojadami typu pis czy konfederusja.

mam to w dupie

@dobry-informatyg: konfederaci to często kryptogeje, więc nie dziwię się.

Następnym razem naucz się weryfikować treści, bo jak ty robisz w IT to boje się o rynek pracowniczy w przyszłości
  • Odpowiedz
@d4wid: mamy eksperta od gejostwa. Wcale mnie to nie dziwi.

Następnym razem naucz się weryfikować treści, bo jak ty robisz w IT to boje się o rynek pracowniczy w przyszłości

Nie martw się o moją karierę, tym bardziej że nie masz pojęcia o IT, więc na nic twoje zmartwienia
  • Odpowiedz
Nie martw się o moją karierę, tym bardziej że nie masz pojęcia o IT, więc na nic twoje zmartwienia

@dobry-informatyg: jak widać mam, bo jesteś przykładem, że taki d3bil jak ty nawet problemu nie będzie miał.
Oczywiście śmieje się, bo to nie 2010, więc w IT jest dużo takich łbów teraz. Jeden plus, że potwierdziłeś moją tezę, dzięki!
  • Odpowiedz