Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +951
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Viesti +72
W sumie to rozczarowałem się tym tagiem. Po napisaniu prostej historii o tym że nie stać mnie na nowy dom i kupię pewnie taki do remontu, oraz że obecne ceny są mocno przeszacowane w stosunku do zarobków normalnej rodziny (jak i że program 0% zatrzyma potencjalne spadki), dowiedziałem się że:
- żeby kupić dom za 700 tys. trzeba zarabiać 30-40 tys. netto miesięcznie,
- rodzina zarabiająca 10 tys. netto żyje na skraju
- żeby kupić dom za 700 tys. trzeba zarabiać 30-40 tys. netto miesięcznie,
- rodzina zarabiająca 10 tys. netto żyje na skraju
#panasiuk #bekazkonfederacji #neuropa #wojna #rosja #ukraina #oszukujo
@dobry-informatyg: no mądry to ty nie jesteś, panasiuk to największy gownojad na TT, a ty do niego dołączasz,
@Rolnikt: dzidowcy to jak główna na wykopie, ci sami "inteligenci" XD
@d4wid: może po prostu nie wiem kto to jest, bo mogę nie wiedzieć. Nie siedzę w każdym temacie bo mam też życie poza wykopem, a ty już jak typowy wykopek się zesrałeś i bredzisz coś, że nie jestem mądry i że do niego dołączam. #!$%@? mnie interesuje zdanie jakiegoś ułomka z wykopu xD.
@dobry-informatyg: nie zesrałem się, tylko troglodyto z głównej przekazujesz jego propagandę. Na ułomka to tylko ty tutaj
@dobry-informatyg: ty się ciesz, że przeglądam, bo to jeden z tagów co trzyma ten gównoportal na wodzie.
Miesięczna zielona będzie coś #!$%@?ć o marginesie, gdzie broni konfederatów i powiela propagandę gównojadówXD.
PS musiałeś specjalnie konto lurkować, bo nawet nie masz do czego się odnieść, jak wyszedłeś na kretyna co tostuje propagandę
@d4wid: jakie znaczenie ma to, ile mam tutaj konto patusie?
mam to w dupie
@dobry-informatyg: ma dużo, bo takie zielonki szybko robią tangodown i najczęściej są takimi właśnie gównojadami typu pis czy konfederusja.
@dobry-informatyg: konfederaci to często kryptogeje, więc nie dziwię się.
Następnym razem naucz się weryfikować treści, bo jak ty robisz w IT to boje się o rynek pracowniczy w przyszłości
Nie martw się o moją karierę, tym bardziej że nie masz pojęcia o IT, więc na nic twoje zmartwienia
@dobry-informatyg: jak widać mam, bo jesteś przykładem, że taki d3bil jak ty nawet problemu nie będzie miał.
Oczywiście śmieje się, bo to nie 2010, więc w IT jest dużo takich łbów teraz. Jeden plus, że potwierdziłeś moją tezę, dzięki!