Aktywne Wpisy
dariusz44 +466
Myślałem, że nic mnie już w życiu nie zaskoczy, a jednak. Właśnie się dowiedziałem, że mój ojciec lvl 71 ma romans z żoną (lvl 42)mojego brata (lvl 45). Co więcej wczoraj mu i mamie oswiadczyli że zamierzają żyć razem. Mama w szoku, brat #!$%@? w drobiazgi. Kupuje bilet lotniczy do Polski żeby wziąć udział w tej awanturze. Stary spektakularnie zakończyły mi kilkumiesięczy neet. Żeby dorośli ludzie takie rzeczy #!$%@?, to się nie
Szinako +742
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Odpowiedzi proszę umieszczać w spoilerach
Sinks and draining boards can …… germs.
Strangely enough I saw a …… seal the other day. Funny thing, because they don’t usually venture that far away from the shore.
I now begin to think she must be ……ing some kind of a grudge against me.
After four years of living in this godforsaken hidy-holeI’ve …. to like its quietness and close-knit community.
Fears have ….. that the new president is going reinstate the death penalty
It was ....ing dark and the night was closing in but the lone rider knew there was no time to stop.
#zagadkizangielskiego
#2 to będzie trimmed - nie kojarzyłem, że można z fears używać, ale brodę to się właśnie głównie "trim"
#1 ...contain ?
@Gorasul: nie
1# hold ?
PS W międzyczasie możesz porozwiązywać pozostałe :P
[...]I’ve …. to like its quietness [...] (bez apostrofu)
It was ....ing dark [...]
@Shepard da się to poprawić?
2. grown (trzeci przykład trochę naciągany bo tam jedna litera się nie zgadza , ale uważam, że można było się domyśleć)
Brilliant. :]
Co prawda z tym 1/1 bym się trochę spierał - dziwna forma, ale still brilliant. ;]
To akurat jedyne zdanie skopiowane ze słownika, tłumaczy się na "być siedliskiem", można też
@sheslostcontrol: haha za łatwo by było! :P (odpowiedzi masz w moim wpisie wyżej bo nikt nie zgadł)
PS. zawsze omijają mnie zagadki z tego, czy tego drugiego tagu, i odczytuję gdy już po wszystkim...