Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy powinienem rozstać się z dziewczyną, z którą jestem od 5 lat ze względu na to że mamy inne cele na przyszłość?
Ja (31) chciałbym się w końcu ustatkować, kupić mieszkanie, wymienić samochód na nowy. Jej (27) nie przeszkadza to, że wegetujemy wynajmując 35 metrowe mieszkanie z mikroskopijną kuchnią. Kiedy ostatnio poruszyłem ten temat, że przydałoby się zacząć oszczędzać na wkład własny w mieszkanie zamiast wydawać wszystko na podróże,
Czy powinienem rozstać się z dziewczyną, z którą jestem od 5 lat ze względu na to że mamy inne cele na przyszłość?
Ja (31) chciałbym się w końcu ustatkować, kupić mieszkanie, wymienić samochód na nowy. Jej (27) nie przeszkadza to, że wegetujemy wynajmując 35 metrowe mieszkanie z mikroskopijną kuchnią. Kiedy ostatnio poruszyłem ten temat, że przydałoby się zacząć oszczędzać na wkład własny w mieszkanie zamiast wydawać wszystko na podróże,
lubie_pic_kakao +455
Krótki przegląd kłamstw konfiarzy z ostatnich 24h w gorących
Konfiarze: Fajnopolackie media MILCZĄ w sprawie zabicia polskiego wolantariusza.
Rzeczywistość: Wszystkie media o tym mówią.
Konfiarze: Dlaczego Polski rząd ignoruje sprawę???
Rzeczywistość: MSZ zapowiedziało walkę o odszkodowanie.
Konfiarze: JE Bosak jest jedynym politykiem który zareagował w sprawie polskiego wolontariusza.
Rzeczywistość: Wielu polityków z różnych opcji zareagowało. Reakcję MSZ zalinkowałem wyżej, oprócz tego np. Hołownia albo Żukowska.
Konfiarze: Rosja nigdy nie zabiła
Konfiarze: Fajnopolackie media MILCZĄ w sprawie zabicia polskiego wolantariusza.
Rzeczywistość: Wszystkie media o tym mówią.
Konfiarze: Dlaczego Polski rząd ignoruje sprawę???
Rzeczywistość: MSZ zapowiedziało walkę o odszkodowanie.
Konfiarze: JE Bosak jest jedynym politykiem który zareagował w sprawie polskiego wolontariusza.
Rzeczywistość: Wielu polityków z różnych opcji zareagowało. Reakcję MSZ zalinkowałem wyżej, oprócz tego np. Hołownia albo Żukowska.
Konfiarze: Rosja nigdy nie zabiła
Sądząc po komentarzach od dzbanów na głównej to według nich jedyną właściwą odpowiedzią na śmierć naszego rodaka to by radziu na twiterze napisał, że gromowcy jadą już wsadzić im torę w dupę, a dla ambasadora specjalnie obóz reaktywuje. #!$%@? ludzie co jest z wami nie tak.