Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +144
Tak sobie myślałam o sprawie z WuDwaKa i doszłam do wniosku, że jest teraz jakaś epidemia samotności. I nie chodzi o hasztag przegryw, bo i na innych social media widziałam poruszaną tę kwestię. I nie wiem, czy to zawsze tak było i teraz ludzie o tym mówią, czy faktycznie coś jest na rzeczy. Mam wrażenie, że każdy patrzy tylko na siebie i z jakiegoś nieświadomego strachu #!$%@? przed innymi. Znajomości są takie
iforgotmypass_ +452
Kiedyś jakiś ziomek tutaj na wykopie zrobił taki skrypt na omegle, co laczyl dwoch typow i ze soba gadali i wstawial to tutaj. No i jak bylem na studiach pare lat temu (chyba z 6 lat temu) to zrobilem podobny skrypt i zapisywalem te rozmowy xD
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
Pytanie, czy są jakieś grzejniki olejowe na prąd? Które cena = jakość?
Znajomy w mieszkaniu ma pleśń co jakiś czas koło okien no bo nie grzeje (ma na gaz co rachunki over 2k msc).
Czy jest ktoś wstanie polecić coś na prąd przy rachunkach grzania 24/7 w okolicy 5 stów?
Czy niestety nie ma takiego rozwiązania? Ja myślałem żeby mu doradzić grzejnik olejowy.
#budownictwo #niebieskiepaski #remontujzwykopem
http://www.cena-pradu.pl/ogrzewanie.html