#hotelparadise Jaka Luiza to zawistna suka, nie mogę już na nią patrzeć. Mam nadzieję, że w następnym odcinku wejdzie ta wymarzona dziewczyna z siłowni dla Bartka i Luiza poleci na następnym rajskim
@Menow: Nikt nie każe jej nadstawiać drugiego policzka, wystarczyłoby jakby się zamknęła. Jak któryś z facetów powie coś niemiłego to jest gburem i bucem, ale jak Luiza coś takiego gada to jest super, swojską i sympatyczną dziewuchą
@Menow: Antek szczerze czy nie, ale ją przeprosił. To ona za każdym razem wpieprzała się w rozmowę, gdy siedzieli w grupie, nie Antek. Ona prowokowała i dogryzal głupimi tekstami, a później płakała, że jej nie lubi. Wystarczyło się tolerować albo unikać, skoro się nie lubią. Jest mściwą suką, co już też stwierdziłam wczoraj.
@hotelowy-wymiatacz: Nie o to chodzi przecież. Odpłaciła mu pięknym za nadobne. Nie robiła tego dla kaprysu, tylko że uważała, że on jątrzy w jej parze i chce ją wywalić.
@Sieranevada: Ale ja nie bronię Antka, uważam tylko, że po rajskim skoro i tak już odpadł, a przy odejściu zachował się jak człowiek to mogłaby się zamknąć zamiast łazić i na okrągło do każdego klepać o nim jakby nie wiadomo co jej zrobił XD
@hotelowy-wymiatacz: Chciał ją wywalić - w hp to jest gruba sprawa. Czemu ma o tym nie mówić? Do niego bezpośrednio nie nawijała o tym jak się żegnał. Można powiedzieć, że też go pożegnała jak człowiek. Rozumiem, że zwyczajnie wnerwia Cię to jej klepanie.
@hotelowy-wymiatacz: nowa bedzie miala immunitet, wiec wszystko jest możliwe albo będą się trzymać swojej pary az do końca byle do finału. Tylko te przepychanki teraz na ig raczej na to nie wskazują
@Sieranevada: Tak, to jej klepanie na pewno mnie wnerwia. Inaczej by było gdyby coś z niego wynikała. A jak ona ma do kogoś problem to podchodzi sto razy i nie potrafi nawet porozmawiać na temat swojego problemu tylko zawsze robi z siebie ofiarę
#rosja #ukraina Co wam zrobiła Rosja personalnie? Zapraszam do dyskusji ;). Chciałbym przeczytać choć jeden komentarz, gdzie ktoś poczuł się skrzywdzony przez Rosjan.
Wystarczyło się tolerować albo unikać, skoro się nie lubią.
Jest mściwą suką, co już też stwierdziłam wczoraj.