Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Nie no przy tym Bartku, to ręce opadają...On jest takim typem atencjusza, co chciałby żeby laska za nim biegała i była w niego wpatrzona, jak w obraz i to dosłownie (Bo przecież mięśnie i siłka to życie i najważniejszy punkt). Szkoda mi tej Luizy, bo ona faktycznie się chyba jakoś w niego wkreca, a mnie skręca dosłownie, jak on nagle z dupy od@#$&#@ jakiś problem, gorzej niż zazdrosne laski czasami. Nie może gadać z innymi uczestnikami, bo przecież to zdrada stanu. Nie usiadła przy nim na kolacji...afera, jak z Wietnamu do Polski, chociaż faktycznie, co miała zrobić skoro wszyscy zajęli już miejsca... Takie afery totalnie o nic i tak toksyczne, że maskara....i już nie wiem, czy on tak faktycznie ma, a jeśli tak to tosksyk na maxa, czy on tak robi specjalnie, bo tak na serio nie chce tej Luizy. Na prawdę dziwię się tej Luizie, że jeszcze nie pękła i rozmawiając z nim o tych jego odpałach jest spokojna i tak opanowana. A on i tak, jak dziecko: To nie podejdę do ciebie, od$#@$ się. Te jego przeskoki na Dominikę, to już jest dramat. Ewidentnie widać, że ona mu się mega podoba, ale uraziła jego "dziwną" dumę i teraz robi tu hejty i uszczypliwosci, ale jednak jakieś podchody. Ostatnia zagrywka z tym, że powiedział Dominice, że ją wybierze to już jest poniżej czegokolwiek...bo tutaj coś udaje, że niby ona taka niezdecydowana więc może teraz on zamiesza, ale prawda jest taka, że jemu cały czas chodzi o to, że bardziej by wolał wrócić do Dominiki, chociaż jednocześnie wkurza go, że ona "ich parę miała w dupie". Dla mnie ten koleś to porażka...

A no i hit Michał i jego pytanie na wyroczni: Czy ktoś z chłopaków powiedział, że ma lepszą naturalną sylwetkę od niego.....jego priorytety mnie ro$#@$@# X__X
  • 5
  • Odpowiedz
@Nirnae: Pytanie Michała na wyroczni rozwaliło mi mózg. Szacun dla Klaudii, że wytrzymała i nie wybuchła śmiechem.
Bartek i Antek narzekający, że nie ma tu dla nich dziewczyn, bo nie interesują ich mięśnie i dobre chłopaki z siłki, a szukają takich, z którymi im się dobrze gada. :D Póki co ten sezon jest bardzo zabawny.
  • Odpowiedz
  • 1
No, też patrzyłam na minę Klaudii, ale poker face zacny xD A Michał...no jeśli faktycznie tak sobie trolluje i jajca robi, to luz, ale tak czy siak poziom zapatrzenia w siłkę, mięśnie itp. w tym sezonie to powala (⁠^⁠^⁠)
  • Odpowiedz