Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KsiazePodziemi No nie wiem czy to jest oznaka inteligencji że niszowym okreslasz drugi najpopularniejszy sport na swiecie.
Kosz tez jest niszowy, bo go uprawiaja tylko w usa, hiszpanii i litwie? Tu się zaorałeś panie inteligentny.

Po drugie, ja ci nie powiedzialem że sam ogladam bombę, bo nie ogladam,ale jak typowy pseudointeligent z wykopu, lecisz z wyswiskami.
I wiesz ze szurowanie to juz nie robi na nikim wrażenia, panie pseudo inteligencie?
  • Odpowiedz
@SPACE_MARINE no na mnie szurowanie wrażenia nie robi, wiem, że mam do czynienia z debilem i od razu wiem, że nie warto dyskutować z tfu konfiarzem. Siatkówka nie jest nawet w top 3 najchętniej oglądanych sporotw a ty wyjeżdżasz z drugim miejscem. Nawet riserczu zrobić nie umiesz tfu konfiarzu.
  • Odpowiedz
@KsiazePodziemi XDD A od kiedy to oglądalnosć jest glównym czynnikiem by mowic że cos jest niszowe czy nie?
A w szkołach to w co się gra na zajęciach? Czyżby to ten niszowy sport, czyli siatkówka?
Ojoj, no niestety ale znowu się pan książe skompromitował XDD
Niszowy to jest curling, albo poscig za serem, baranie, a nie siatkówka.

Tak, bardzo mi milo być konfiarzem, bo lepiej być konfiarzem niz takim uposledzonym intelektualnie typkiem który gdy nie ma zadnych argumentów to idzie w politykę, niech zgadnę, lewica, praeda? Czyli znowu uposledzenie umysłowe. Prosty rozumek już zaszufladkował, czuje móżdżek dobrze co
  • Odpowiedz