Aktywne Wpisy
Stalionnn +90
brh4life +96
Całe świadome życie serio myślałem, że rossja to potężny militarnie kraj. Grało się tyle w Call of duty MW gdzie ruscy przeprowadzili desant na USA, i wtedy wydawało się to w miarę realistycznym scenariuszem, potem co jakiś czas w mediach pojawiały się informacje o rozmieszczeniu Iskanderów tu i uwdzie które miały sparaliżować kraje NATO, % PKB na obronność robiły wrażenie, fjutin wydawał się genialnym strategiem, który ustawiał sobie zachodnich polityków, szczuł psami
Kosz tez jest niszowy, bo go uprawiaja tylko w usa, hiszpanii i litwie? Tu się zaorałeś panie inteligentny.
Po drugie, ja ci nie powiedzialem że sam ogladam bombę, bo nie ogladam,ale jak typowy pseudointeligent z wykopu, lecisz z wyswiskami.
I wiesz ze szurowanie to juz nie robi na nikim wrażenia, panie pseudo inteligencie?
A w szkołach to w co się gra na zajęciach? Czyżby to ten niszowy sport, czyli siatkówka?
Ojoj, no niestety ale znowu się pan książe skompromitował XDD
Niszowy to jest curling, albo poscig za serem, baranie, a nie siatkówka.
Tak, bardzo mi milo być konfiarzem, bo lepiej być konfiarzem niz takim uposledzonym intelektualnie typkiem który gdy nie ma zadnych argumentów to idzie w politykę, niech zgadnę, lewica, praeda? Czyli znowu uposledzenie umysłowe. Prosty rozumek już zaszufladkował, czuje móżdżek dobrze co