picca chuopska gotowa dla jego, nawet dobra se, tylko wole na cieńszym cieście a ta zaczela rosnąć jak poebana mimo że chuopa dał mało drożdży, cza bedzie dac mniej nastepnym razem.
@G06DbT: uguem chuop pilnował ale scrollowanie chuopa wciągneło ehhh, ale we włoszech też tak robiom że pszypalona na bokach jest se tylko oni w piecach robią sę. w smaku dobra se.
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: aj we Włoszech. Ostatnio zamiawiałem w San Giovan czy coś takiego i też miałem taką idealną mniam boczki XD to są jedyne boczki, które akceptuje XD
@artur-warszawa: w sumie nie prezentuje sie dobrze bo chuop nie serwuje w restauracji z gwiazdkami miszelin i zdjęcie też na odpyerdol zrobione a IRL prezentuje się imo spoko XD ale w smaku serio jest dobra. Zrobiłem dwie i pierwszą nie przypiekłem tak, ale z kolei wydawała mi się zbyt hmmm surowa.
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: no i najważniejsze. Jak kiedyś różową zaprosisz na wspólne przedłużanie gatunku to akurat możesz jej zrobić coś, co żodyn 0skarek nie zrobi ( ͡°͜ʖ͡°)
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
#przegryw #gotujzwykopem
@artur-warszawa: Ej ale we Włoszech tak samo robią XD boki też przypalone są.
Najważniejsze że dla chuopa smakuje XD