Aktywne Wpisy
Batonoski +118
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
yourgrandma +37
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Jakby ktoś pominął błyskotliwą wypowiedź Wójcika z wczoraj:
@CorniMati: Karty wysyłane przesyłką nierejestrowaną i jeszcze wzór I i II tury takie same - wyniki takich wyborów byłyby mocno wątpliwe. W takim wypadku nie wiem czy nie lepiej by było te karty zrzucić z samolotu i niech ludzie sobie sami zbierają. A niepełnosprawnych i tych za granicą wykluczyć z głosowania - pora
Np jesteś tym Konfiarzem i głosujesz na tego Bosaka i drugiej też głosujesz na Bosaka. To co z Twoim głosem? xD
@CorniMati No właśnie tak to zabrzmiało jakby od razu ta osoba miała wysłać obie karty. Co jest równie nielogiczne.
@ManyCalavera: byłaby pewnie pieczątka lub inny napis która to tura LOL ty jesteś aż tak głupi że nie wymyśliłeś tak prostej rzeczy?
@Sin-: niby czemu miałbyś oddawać obie karty od razu??? wymyślasz teraz głupoty pod swoją tezę przecież to nie ma sensu.
@Zeudos: ludzie nie ogarnęli "książeczek" do głosowań a ty chcesz żeby stare baby czytały pieczątki?
@ManyCalavera: a to to już w ogóle absurd totalny.