Aktywne Wpisy
karta_z_debetem +198
#stonoga pijany i niespełna rozumu. Gdyby był wypłacalny to można by go pozywać o naruszenie dóbr osobistych. W obecnym stanie rzeczy szkoda czasu najwyraźniej. Podkreślam przy tym, że dla prestiżowych dziennikarzy takich jak np. redaktor Lis jest to wiarygodne źródło informacji. #bekazlewactwa #kanalzero #stanowski
mmenelica +80
Czyli chcecie powiedzieć, że Stanowiski zaaranżował filmik, który nie było fejkowy (brak AI, brak fabrykacji, brak manipulacji montażem), a następnie nagrał 30-minutowy odcinek, na którym wyśmiewa ludzi, którzy uznali go za prawdziwy?
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe? Aha, na podstawie dwóch randomowych wydarzeń (pokroju wciągnięcia człowieka do silnika na lotnisku), w których była zaburzona linia czasowa xD przecież doskonale wszyscy pamiętają kiedy to było, no tak.
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe? Aha, na podstawie dwóch randomowych wydarzeń (pokroju wciągnięcia człowieka do silnika na lotnisku), w których była zaburzona linia czasowa xD przecież doskonale wszyscy pamiętają kiedy to było, no tak.
#wroclaw
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak są dwa na miejscu, to się zastawiają. Jak wyjeżdżają to prawie zawsze jednym żeby im się przypadkiem nikt na miejsce nie wpakował.
To jak złorzeczyli najpierw ludzie, a potem do nich dotarło, że to super rozwiązanie jednak to nie wspominam.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Beszczebelny Fajne duże auto, a tu takie dziady.
Ja raz miałem akcję jak do dziadków na Stare Miasto podjechałem. Stanąłem autem, wysiadam, a typ do mnie z pyskiem, że co ja sobie myślę on tu mieszka w tych blokach od
@Darth_Gohan: No to jest akurat takie miejsce, że jak staniesz "jak trzeba" to przejdziesz obok z szafą trzydrzwiową, a wóz strażacki bliżej nie podjedzie, czy nawet karetka bo się nie złamie odpowiednio. No ale nieważne, tak to jest patola.
Natomiast wiem, że w tym kraju przepisy o parkowaniu to jest jeden wielki dramat. Nie są kompletnie dostosowane do tego co się dzieje
@sprawdzajacy: no gdzie xD takie za 12 tys zł. Przypominam, że to było w 2008/9 gdzie 2500zł pensji dla studenta to było spore WOW
- rozsypane śmieci na przedniej szybie
- nasrane przy drzwiach kierowcy
- obrzygane drzwi pasażera
@Beszczebelny: no temu pytam