Aktywne Wpisy
smutny_przerebel +95
Ile konserwatywnych wartości potrafisz odnaleźć na załączonym zdjęciu?
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
cinqq +184
Stanowski to jak taki patus co musi się znaleźć na każdej imprezie, biega, wku*wia wszystkich, "rozliczy" jakąś głupią dziewczynę, że jest puszczalska i zakłamana. Sam kręci afery. Skacze po ludziach macha łapami przed twarzą, butelką rzuci. A jak jakiś żarcik nie wejdzie albo wejdzie to mówi "co ty morda taki spięty, świruje, sprawdzam cię tylko hehehehe" .
Wszyscy mają go dość i lepiej by było gdyby go nie było...
#stanowski
Wszyscy mają go dość i lepiej by było gdyby go nie było...
#stanowski
#kanalzero #kanalziobro #bekazpisu
@jaroty: Prowadzący u niego to albo fanatyczni POwcy albo POwcy mniej fanatyczni, ale kanał jest "pisoski" bo przychodzi ktoś kojarzony z PiS XDD
Jak zaprosi kogoś tyłu Gozdyra to już będzie POwski na powrót czy wtedy zamkniesz mordę?
Ja jestem ciekaw. Będzie spijanie z dzióbków, damage control, czy może go tam wypunktuje? (ale takie-kogoś trzeba poświęcić)
Szczerze w to ostatnie nie wierzę. Spodziewam się dobrych fikołków i innych akrobacji, jak to w cyrku.
O CPK do połowy dziś obejrzałem i jestem pozytywnie zaskoczony rzeczowością i poziomem dyskusji.
Do tych z Pisu dotarło gdzie są i taki Stanowski
Jeśli rzeczywiście będzie chciał z nim rozmawiać o... czymkolwiek tak naprawdę to znaczy, że w końcu przestali się kryć z tym od kogo oni są
No nie? Podobnie jak Jaruzelska - zaprasza wszystkich a nie tylko tych, którzy się fajnopolactwu podobają... Co za świat, zupełnie niezgodny z marksistowskimi ideałami.
Pereira jest akurat gościem którego będzie można srogo przetyrać bo ma sporo za uszami. To będzie dobry test dla Stano.
Czy go zda to się dopiero okaże.
@Qrix: nom, dokładnie jak duda nie? Ależ go przetyrał! Duda mógł sobie kłamać i siać propagandę cały program xD