Zauważyliście różnice w przypisywaniu odwagi między płciami?
Mężczyzna jest odważny, gdy: - uratuje dziecko z pożaru - stawi czoła groźnemu zwierzęciu - podejmie się niebezpiecznej wyprawy - stanie w obronie słabszego - i tak dalej...
Kobieta jest odważna, gdy: - pokaże rowa - pokaże cycki - ubierze się jak ku*wa
@Moryc_Jajko: Taguj przegryw, bo moim zdaniem przesadzasz. Ja widziałem miesiąc temu, jak koleś miał zawał i pierwsza, żeby pomóc i ogarnąć sytuację była właśnie kobieta.
@Dwudziestydrugi @_gabriel @Moryc_Jajko: tak samo jest z przygodą, dla mężczyzny to np. wspinaczka po himalajach, skok na spadochronie, #!$%@? po torze samochodowym. A dla bab?: danie dupy murzynowi, danie dupy hiszpanowi, danie dupy w klubowym kiblu
A dla bab?: danie dupy murzynowi, danie dupy hiszpanowi, danie dupy w klubowym kiblu
@4mmc-enjoyer: współczuję że twoja matka dała ci taki brzydki obraz kobiet ale nie martw się, za 10 lat jak dorośniesz to wyjdziesz do ludzi i zobaczysz, że kobiety są różne, nie wszystkie są takie jak te z twojego najbliższego otoczenia 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@AlienFromWenus: wystarczy mi, że się w pracy nasłuchałem. Chłop jak pojedzie za granicę na wycieczkę, to rajcuje się zwiedzaniem, kuchnią innego kraju, wodą/górami itp. a od bab tylko słyszę "ale we Włoszech to są ciacha hihi, mówię wam".
@Moryc_Jajko: żmij nie bronię ale nie będę też patrzeć jak podludzie obrażają kobiety bo gdzieś tam przeczytali wypowiedź innego podludzia, co dla kobiet jest odwagą a co przygodą i myślą, że tak jest naprawdę xD
Mężczyzna jest odważny, gdy:
- uratuje dziecko z pożaru
- stawi czoła groźnemu zwierzęciu
- podejmie się niebezpiecznej wyprawy
- stanie w obronie słabszego
- i tak dalej...
Kobieta jest odważna, gdy:
- pokaże rowa
- pokaże cycki
- ubierze się jak ku*wa
Odważna kreacja! [Widać ODBYT] (zobacz zdjęcia)
Odwaga Julii Oklapińskiej! Pokazała zbyt wiele!
#logikarozowychpaskow #rozowepaski
@Moryc_Jajko: może wg lewicy bo wg większości ludzi jest tylko głupia
@Pan_Slon: xDD
Taguj przegryw, bo moim zdaniem przesadzasz. Ja widziałem miesiąc temu, jak koleś miał zawał i pierwsza, żeby pomóc i ogarnąć sytuację była właśnie kobieta.
Jego wpis jest o tym, jak media definiują odwagę zależnie od płci a nie o tym, że nie ma faktycznie odważnych kobiet.
@4mmc-enjoyer: współczuję że twoja matka dała ci taki brzydki obraz kobiet ale nie martw się, za 10 lat jak dorośniesz to wyjdziesz do ludzi i zobaczysz, że kobiety są różne, nie wszystkie są takie jak te z twojego najbliższego otoczenia 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@4mmc-enjoyer:
Lol przecież każdy tak robi, po to się jedzie za granicę xD co ty chcesz udowodnić, że dwie karynki z HRu reprezentują całą płeć? XD
Piertolisz farmazony aż huczy
Faceci za to mają przygody: "człowiekuuu aśenaebaem, jakaś laska mi obciągnela w
Uwaga o cholera mam wizję! @AlienFromWenus ma nadwagę!
XD
Rozumiem, że waga wpływa na poglądy związane z zainteresowaniami u obu płci?
Rozumiem też, że na twoje wysrywy ma wpływ twoja karłowatość, a na chamstwo w wypowiedzi niedorozwinięte prącie ( ͡° ͜ʖ ͡°)