Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale tak mnie #!$%@? polska spolecznosc motoryzacyjna i nie mowie o tych normalnych ludziach ktorzy sie interesuja moto tylko tym odłamem ludzi którzy jezdza jakims gownem sprzed epoki co nie powinno byc w ogole dopuszczone do ruchu z naklejkami illegal night #!$%@? wyścigi jednoosobowe od swiatel do swiatel 90 konna bestia i jezdzacy na te zloty puszczajac z glosnikow polskie klubowe remixy do jazdy autem ci sami ludzie ktorzy teraz adoruja budde jako jakiegos bożka mam dwoch takich znajomych co zarabiaja po najnizszej krajowej i wyplacili na ta jego loterie po 2 tysiace i rozmyslali co zrobia jak wygraja te jego auta, oczywiscie #!$%@? wygrali i po losowaniu powiedzieli ze nie interesowala ich wygrana tylko chcieli wesprzec budde bo robi dobry content xD #!$%@? #!$%@? ostatnie oszczednosci zeby wesprzec content goscia ktory jest juz milionerem, Jakis czas temu jeszcze z moim innym ziomalem przypadkowo znalezlismy sie na jakims zlocie bo podjechalismy troche przed 24 pod galerie i okazalo sie ze jest wypelniona wlasnie starymi passatami w kombi z zrobionymi wydechami lub golfami z paskami ledow na calym samochodzie gdzie my bylismy nowa m4 f82 to po chwili zebralo sie sporo osob i wrecz kazalo mu revvowac fure i #!$%@? z wydechu, nie zadne siemano czy pytanie czy moglbys pokazac po prostu podbila grupka osob i zaczela krzyczec „daj mu” „zajeb bokiem” a gdy spotkali sie z odmowa zrobili wielkie oczy bo jak ktos moze miec to w #!$%@? xD
#budda #famemma
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wielkie zdziwienie że przeciętnych polaków stać jedynie na używane graty z resztą produkty z pod szyldu fso smigają w polsce do dzisiaj to samo w sobie chyba wyjaśnia
  • Odpowiedz
@notoriousmc: Kiedy zainteresowałem się działalnością buddy, to przy okazji sprawdziłem "miejsca spotkań" jego widzów. Po tym co zobaczyłem, to nie zdziwi mnie już nic. Bronią swojego guru bardziej niż wyznawcy PiSu.
10kobla - @notoriousmc: Kiedy zainteresowałem się działalnością buddy, to przy okazji...

źródło: @

Pobierz
  • Odpowiedz