#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz Tak sobie myślę, gdzie jest cukrowa junQ, kiedy jej aktualny opiekun poddaje się eksperymentom zażywania zmodyfikowanych leków na nadciśnienie./chleje z machlojem/ Pewnie jest u tego grubasa od makaronów a właściwie z dziewczynkami i z jego skło. A w tym czasie Ropuch może "walczyć"? Jak myślicie?
@UmazanyPieprzem: Ogląda bajki ¯\(ツ)/¯ Po znajomych i ich "wychowaniu" widze że tak można wyłączyć dziecko na bardzo długo,stąd a szczerbuszki są widoczne opóźnienia rozwojowe
@UmazanyPieprzem: z dzisiejszego filmu wynika że dzieci makaroniarza i cukrowa są świadkami jak rodzice alkohol popijają a później Marcinek na skuter i z dzieckiem smiga
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: Były wspólnik z Chin i koleżka cycoliny,no to za bystry nie może być, może za często głowę wsadza do wędzarki i trochę musk mu przydymiło XD
@Czerwonyalimenciarz: W domowym śmietniku obok kiełbasy były sterta najtańszych piw z dino "jasne pełne" za 2.4zł xD u mnie na wsi piją to najwieksze menele heheh
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: Scierwojad i szczochopijca,jak łysa cycolina oby jak najtaniej,a najlepiej na krzywy ryj,lub za darmo Potem jeszcze pokazują rachunki i powie ci taka zapita łachudra że za moje,ser gouda luksusy normalnie :)
Część druga bitwy. 4 minuty znamienitej zabawy. Rumińskie pięści vs miętki rogal. Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku #heheszki #rumun #crossmemizm #blender
Tak sobie myślę, gdzie jest cukrowa junQ, kiedy jej aktualny opiekun poddaje się eksperymentom zażywania zmodyfikowanych leków na nadciśnienie./chleje z machlojem/
Pewnie jest u tego grubasa od makaronów a właściwie z dziewczynkami i z jego skło. A w tym czasie Ropuch może "walczyć"?
Jak myślicie?
Były wspólnik z Chin i koleżka cycoliny,no to za bystry nie może być,
może za często głowę wsadza do wędzarki i trochę musk mu przydymiło XD
Scierwojad i szczochopijca,jak łysa cycolina oby jak najtaniej,a najlepiej na krzywy ryj,lub za darmo
Potem jeszcze pokazują rachunki i powie ci taka zapita łachudra że za moje,ser gouda luksusy normalnie :)