@Mirekkkk2626: Nie mam pojęcia. Ogólnie ciekawi mnie jak oni chcą ten turniej przeprowadzić. 2 rundy po 3 minuty? A co jak ktoś dostanie kontuzji? Albo jak ktoś strasznie będzie zniszczony walką a potem jeszcze inna? W ogole jak bedzie tyle zawdnikow to co, beda mieli 3 walki w sumie?
2 rundy po 3 minuty? A co jak ktoś dostanie kontuzji? Albo jak ktoś strasznie będzie zniszczony walką a potem jeszcze inna?
@RafDan: gdzieś mi się obiło o uszy, że 1 runda 5-minutowa, ale pewnie jeszcze dogadują szczegóły, możliwe też, że ćwierćfinały będą miały inną długość niż półfinały. No jak kontuzja to wchodzi osoba, która może walczyć dalej mimo przegranej np. na punkty, to logiczne.
@RafDan: @Mirekkkk2626 Na gromdzie się #!$%@? 5 rund z czego ostatnia bez limitu to niech te pozdeczki walcząc o milion mogą przewalczyć 3 rundy po 3 minuty. Przy 8 zawodnikach mamy 7 pojedynków 4 walki z których wychodzi 4 zawodników 2 walki o finał Finał
2 free fight 4 walki turniejowe Zwykła walka 2 walki turniejowe 2 zwykłe walki Finał
@GoodGuyChucky93: raczej będzie więcej Alberto - Medusa Tuszol - Kosecki Alan - TBA Parke - TBA Boxdel - TBA Don Diego - TBA mówi się jeszcze, że Natan ma być pewnie jakąś walkę kobiet wrzucą
do tego ma być niby Ulfik (pewnie free fight), może ten Mrozo (też free fight)
- prawie 29 lat - 160 cm wzrostu - sczupła - ciemne włosy - ciemne oczy - wykształcenie wyższe (magister) - stała, stabilna, w miarę dobrze płatna praca
Myślicie, że w tym roku poznam miłość mojego życia?
- FAME 20 main event to walka finałowa turnieju
- FAME 21 Maj - Gliwice
- Karta walk na FAME 20 jest ciągle zmieniana
Wesołych Świąt wykopki, co by 2024 przebił dymami 2023!
#famemma
@RafDan: gdzieś mi się obiło o uszy, że 1 runda 5-minutowa, ale pewnie jeszcze dogadują szczegóły, możliwe też, że ćwierćfinały będą miały inną długość niż półfinały. No jak kontuzja to wchodzi osoba, która może walczyć dalej mimo przegranej np. na punkty, to logiczne.
Przy 8 zawodnikach mamy 7 pojedynków
4 walki z których wychodzi 4 zawodników
2 walki o finał
Finał
2 free fight
4 walki turniejowe
Zwykła walka
2 walki turniejowe
2 zwykłe walki
Finał
12 walk-Turniej+5 walk
@GoodGuyChucky93:
raczej będzie więcej
Alberto - Medusa
Tuszol - Kosecki
Alan - TBA
Parke - TBA
Boxdel - TBA
Don Diego - TBA
mówi się jeszcze, że Natan ma być
pewnie jakąś walkę kobiet wrzucą
do tego ma być niby Ulfik (pewnie free fight), może ten Mrozo (też free fight)