konrad-durlak konrad-durlak 5 godz. i 36 min temu via iOS 2 @naksu poka chafq CzechoslowackiZwiazekSzachowWodnych
CzechoslowackiZwiazekSzachowWodnych CzechoslowackiZwiazekSzachowWodnych 5 godz. i 34 min temu via Wykop 0 @naksu: ja też chcę zobaczyć
naksu naksu 5 godz. i 6 min temu via Wykop 0 @CzechoslowackiZwiazekSzachowWodnych: chcieć to sobie można
naksu naksu 4 godz. i 57 min temu via Wykop 0 @JoeGlodomor: w dupie mam czy piękne ja się cieszę, że jest wygodne i nie dźwigam 10kg cyca na co dzień bo bym se je chyba ucięła
JoeGlodomor JoeGlodomor 4 godz. i 54 min temu via Wykop 0 @naksu: dobra, spoko. Tak pierdzielę głupoty, przecież nawet nie wiem jakie cycki masz na prawdę.
naksu naksu 4 godz. i 30 min temu via Wykop 0 @JoeGlodomor: a czy to ważne jakie? XD nwm czemu cb to interesuje uważaj bo mój chłop zobaczy co mi piszesz
JoeGlodomor JoeGlodomor 4 godz. i 23 min temu via Wykop 0 @naksu: nie gadaj, ze twój chłop zna twoje konto tutaj
naksu naksu 19 min temu via Wykop 0 @JoeGlodomor: no oczywiście! Ja nie mam nic do ukrycia wszystko jawne
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link